Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με Νότες η «Ημέρα της Αγοράς του Κιάτου»,σήμερα στην οδό Κλεισθένους

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει σήμερα  Πέμπτη, 7 Ιουνίου καλλιτεχνική εκδήλωση στον πεζόδρομο της Κλεισθένους σε συνεργασία με την Σικυώνια Μουσική Σχολή.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. και στην διάρκεια του δίωρου προγράμματος το κοινό θα παρακολουθήσει συναυλία πολλών μουσικών οργάνων, πλαισιωμένη με πολυμελή χορωδία παιδικών τμημάτων της σχολής.
                                                                                                                                           Αποτελεί προάγγελο του θεσμού της «Ημέρας της Αγοράς του Κιάτου», όπως αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου. Πρόκειται για έναν θεσμό που θα γίνεται κάθε 1η Πέμπτη του μήνα που θα συνδυάζει καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις μέσα στην αγορά της πόλης. Παράλληλα τα καταστήματα της πόλης θα πραγματοποιούν μεγάλες προσφορές με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές στα προϊόντα τους και θα προσφέρουν δώρα στους πελάτες τους.

«Οι εμπορικές επιχειρήσεις του Κιάτου σε συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισαν να συμμετέχουν σ αυτόν τον θεσμό έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό να επωφεληθεί από τις προσφορές και την εορταστική ατμόσφαιρα που θα υπάρχει» καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.