Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πρώτα τα euro και μετα το EURO,απειλούν οι εργαζόμενοι στο «Narodowy Stadion»

  Στον... αέρα βρίσκεται τόσο η διεξαγωγή του παιχνιδιού της πρεμιέρας ανάμεσα σε Πολωνία και Ελλάδα, όσο και γενικότερα το EURO 2012, λόγω απεργίας.
      
 Οι εργαζόμενοι στο «Narodowy Stadion», στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες στη Βαρσοβία έχουν εξαγγείλει κατάληψη του γηπέδου για την Τρίτη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.
 Το συνολικό ποσό που τους οφείλεται ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, με τους εργαζόμενους να προχωρούν στη συγκεκριμένη ενέργεια, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, με τους Πολωνούς που θα προχωρήσουν στην κατάληψη να ξεπερνούν τις έξι χιλιάδες.
 Τονίζουν, μάλιστα, ότι σε περίπτωση που δεν πάρουν εγγυήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, οι αντιδράσεις τους θα συνεχιστούν και θα τεθεί σε κίνδυνο η ίδια η διοργάνωση.
 Πρώτη ενέργεια, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους θα είναι η απεργία την Παρασκευή, τη μέρα δηλαδή που είναι προγραμματισμένη η έναρξη του EURO και, προφανώς, το παιχνίδι της Εθνικής με την Πολωνία.
 Από την άλλη, η οργανωτική επιτροπή του EURO έκανε γνωστό στους εργαζόμενους ότι περιμένει από την UEFA την καταβολή ενός ποσού που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της συνολικής οφειλής, ώστε και εκείνοι να προχωρήσουν στην εξόφληση ενός μέρους των δεδουλευμένων.                                                   Δείτε ΕΔΩ το Video από το  enikos.gr