Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Δι ευχών Τατούλη...Επιλογές επιχειρηματικών – εργολαβικών συμφερόντων,στην εκχώρηση διαχείρισης των στερεών αποβλήτων σε ιδιώτες...

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επιμένοντας να υπηρετεί τις επιλογές των επιχειρηματικών – εργολαβικών συμφερόντων,με την εκχώρηση της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων σε ιδιώτες,ξεκινά τη Β’ φάση του διεθνούς διαγωνισμού ολικής και οριστικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.                                                                              
Π. Τατούλης: Ξεπερνάμε τις αγκυλώσεις και εμπιστευόμαστε τον ιδιωτικό τομέα!
«Μέσα από τη διαδικασία αυτή ανοίξαμε νέους δρόμους, παρά τις δυσκολίες της χώρας τη δεδομένη χρονική συγκυρία, όπου κυρίαρχη πολιτική συνθήκη που επικρατεί στη χώρα είναι αυτή του φόβου, ως μέσο ελέγχου της κοινωνίας. Εμείς αντίθετα ξεπεράσαμε τις αγκυλώσεις των προηγούμενων διαδικασιών και εμπιστευόμαστε την ιδιωτική πρωτοβουλία. Στον ανταγωνιστικό διάλογο περιμένω από τις εταιρείες που έχουν προεπιλεγεί, φρέσκιες ιδέες, καθαρές σκέψεις, αλλά και εμπλουτισμό της προσπάθειάς μας. Η πορεία του ανταγωνιστικού διαλόγου θα διευκολύνει και στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος για τη χώρα, καθώς θα δείξει ότι μια άλλη χώρα σκάφτεται σοβαρά και με επιμέλεια, αποφασιστικότητα και διαφάνεια στις διαδικασίες επιτυγχάνει τη συναίνεση και τη συνεννόηση για τον τελικό στόχο της αποτελεσματικότητας».                                   

Υπενθυμίζουμε την διατυπωμένη από τον προηγούμενο Νοέμβρη θέση της ΠΟΕ – ΟΤΑ:
« Όλοι οι υπεύθυνοι πέρα από τις πολιτικές τους ευθύνες θα αντιμετωπίσουν και τις ποινικές καθώς οι αποφάσεις τους δεν υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτή την προγραμματική σύμβαση είναι οι σύγχρονοι «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» του θεσμού και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθούν συνολικά.»  
Διαβάστε την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ΕΔΩ...