Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με εντολή πρωθυπουργού,απο την 4η Αυγούστου,συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα!

 Η δια χειρός  Νίκου Δένδια   επίδειξη απανθρωπιάς ,όπως το ΚΚΕ (εδώ) χαρακτηρίζει την επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.    
Παρά τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης,για την κοινωνικά ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης,απέναντι σε εξαθλιωμένους μετανάστες...Η κυβέρνηση προσβάλει και τον πολιτισμό μας αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ (εδώ)...                                                                                                                     

Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» άρχισε το Σάββατο με στόχο την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας. Οι έρευνες εστιάστηκαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, στο Σταθμό Λαρίσης, στην πλατεία Καραϊσκάκη και την οδό Μενάνδρου.

Προσήχθησαν 4.900 άτομα, συνελήφθησαν 1.130 γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα, ενώ πραγματοποιήθηκαν 52 κατ’ οίκον έρευνες παρουσία εννέα εισαγγελικών λειτουργών.

Την Κυριακή οι έρευνες εστιάστηκαν στο Μοναστηράκι, την Πλατεία Βάθη, την Ομόνοια, καθώς και στην πλατεία Λαυρίου, στο Πεδίον του Άρεως.                

Στην επιχείρηση “σκούπα” συμμετέχουν 4.500 αστυνομικοί και οπως δήλωσε ο υπουργός, η επιχείρηση δεν πρόκειται να σταματήσει,καθως στοχος  είναι να αυξηθούν σε σημαντικό βαθμό οι απελάσεις, αλλά και να "σφραγιστούν" τα σύνορα, κυρίως στον Εβρο.

Πλέον, μειώνεται σε επτά μέρες ο χρόνος νόμιμης παραμονής των λαθρομεταναστών, ενώ ξανάρχισαν οι επαναπροωθήσεις, αεροπορικώς και με αστυνομική συνοδεία.

Στο παιχνίδι μπαίνει και η Οικονομική Αστυνομία, που ξεκινάει έρευνες σε καταστήματα αλλοδαπών.