Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αμάν...μείναμε απο καύσιμα!! Ο πωλών τοις μετρητοίς μετέτρεψε σε Οδύσσεια διαδρομή της Air France..

 Το πλήρωμα αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρίας Air France, που πραγματοποίησε την πτήση από το Παρίσι με προορισμό τη Βηρυττό την Τετάρτη, αλλά κατέληξε στη Δαμασκό, ζήτησε δανεικά (!!!) από τους επιβάτες για τον ανεφοδιασμό του αεροσκάφους, καθώς οι συριακές αρχές αρνούνταν να δεχθούν πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.  
Το αεροπλάνο άλλαξε τον τελικό προορισμό του που ήταν η Βηρυττός λόγω των επεισοδίων στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Για το λόγο αυτό κατευθύνθηκε στο Αμάν. Αλλά και εκεί φάνηκε η προχειρότητα τους αφού τα καύσιμα δεν επαρκούσαν για να φτάσουν και έτσι αναγκαστικά προσγειώθηκε στη Δαμασκό.

Όταν προσγειώθηκε στη Δαμασκό, το πλήρωμα ενημερώθηκε πως δεν γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα, αλλά μόνο με μετρητά.

Τότε ήταν που το πλήρωμα απευθύνθηκε στους επιβάτες και τους ρώτησε αν έχουν μετρητά πάνω τους. Τελικά η Air France κατάφερε, άγνωστο πως, να πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς να «δανειστεί» χρήματα από τους επιβάτες.

Για την ιστορία σας λέμε μόνο ότι το αεροπλάνο ξεκίνησε από το Παρίσι, προσγειώθηκε στην Δαμασκό, μετά από δύο ώρες απογειώθηκε ξανά με προορισμό την Κύπρο όπου και διανυκτέρευσε, ενώ η «Οδύσσεια» έλαβε τέλος το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατάφεραν, επιτέλους, να φθάσουν στη Βηρυττό.