Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Για δέστε ένα «τριώνυμο» τι μας σκαρώνει πάλι!

        Μπροστά στο ενδεχόμενο εκλογών τον Σεπτέμβριο "συμφώνησαν" ... διαφωνώντας για το πακέτο μέτρων        
Συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στο περίγραμμα των μέτρων, παρά τις αρχικές ενστάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη,που προ στιγμήν προκάλεσαν  τριγμούς στο κυβερνητικό σχήμα...(βλέπε εδώ)

Η σύσκεψη κράτησε πάνω από δύο ώρες, με το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ να φαίνεται πως έχει οριστικοποιηθεί.

Σε συζητήσεις που είχε με τον Ζοζέ Μπαρόζο, την τρόικα και τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι αναφέρθηκε  ο Αντώνης Σαμαράς στην εισήγηση του και είπε ότι η υπόθεση είναι πεντακάθαρη.

Τόνισε ότι προτιμά την απόφαση με τις θετικές συνέπειες, δηλαδή την παραμονή μας στο ευρώ και τη δυνατότητα να κερδίσουμε τη διετή επιμήκυνση, παρά τη βεβαιότητα της αρνητικής έκθεσης και της ρήξης με τους εταίρους που συνεπάγεται τραγικούς κινδύνους.

"Η απόφαση αυτή δίνει κλίμα διεθνούς αξιοπιστίας. Ως πρωθυπουργός έχω το καθήκον και την ευθύνη για την εισήγηση μου. Αν δεν παίρναμε τώρα την απόφαση θα μπαίναμε στην απομόνωση και στις κλειστές πόρτες", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς,μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με πηγές, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι χωρίς αυτή την απόφαση θα υπάρξει άρνηση εκταμίευσης, για μισθούς και συντάξεις τον Σεπτέμβριο...      

Και 'μεις,με τις  ΕΞΥΠΝΟ-ΣΟΦΙΕΣ  του Ιουνη,στο ίδιο έργο θεατές...                             Παραδομένοι άπαυτους,τους «πονηρούς» πρωθυπουργούς...