Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άγριος τσακωμός on air...Με τέτοια ζέστη,πως να αντέξεις και φασίστες!

Mε άγριο τσακωμό μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του εκπροσώπου της ΑNTAΡΣΥΑ και δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων Πέτρο Κωνσταντίνου εξελίχθηκε η συζήτηση στο Πρωινό Ant1 γύρω από τη λαθρομετανάστευση και την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» της αστυνομίας.
Δείτε εδώ το σχετικό Video... 

Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε «επιχείρηση προσανατολισμού» της συγκυβέρνησης και ο κ. Γεωργιάδης τον "κατηγόρησε" ως τον "πιο διαπρύσιο κήρυκα υπέρ των ανοικτών συνόρων.

Η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κωνσταντίνου για να ακολουθήσει ο εξής "απολαυστικός" διάλογος:

Κωνσταντίνου: Ρώτησα αν θα υπάρχουν φασίστες στην εκπομπή. Δεν θα συζητήσω εγώ μ’ αυτόν.

Γεωργιάδης: Δε θέλω διάλογο μαζί σας μην ανησυχείτε.
Κ: Ούτε εγώ. Το παραμικρό.
Γ: Μη μου απευθύνετε το λόγο. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, ηρεμήστε.

«Που θα μας κάνετε και τον έξυπνο τώρα…», ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντίνου.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Κωνσταντίνου να φωνάζει πως δεν συνομιλεί με φασιστοειδή και να κλείνει το τηλέφωνο.
«Για να πει κανείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα με τη λαθρομετανάστευση, πρέπει να έχει προσγειωθεί από το διάστημα. Μόνο ο κ. Κωνσταντίνου και μερικοί δικοί του μπορούν να το πουν» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης…

Με την θερμοκρασία να «έχει πιάσει κόκκινο»,κάτι που ενδεχομένως επηρέασε την χρονίζουσα ψυχοπαθητική κατάσταση...του βουλευτή της ΝΔ,όταν βλέπει κόκκινο!