Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στις 26 του Σεπτέμβρη κατεβάζουμε ρολά!

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί τα σωματεία στη μάχη της οργάνωσης της Γενικής Απεργίας μαζί με ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ και ΜΑΣ

ΌΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ  ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ΣΤΗΝ ΚΌΡΙΝΘΟ
       

ΤΕΤΆΡΤΗ  26  ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ  ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΆΚΙΑ




Σε μια πρώτη παρέμβασή της για τη Γενική Απεργία στις 26 του Σεπτέμβρη, η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ αναφέρει σε χτεσινό δελτίο Τύπου:

«Στις 26 Σεπτέμβρη 2012 κατεβάζουμε ρολά. Ο,τι είχε θεσμοθετηθεί προεκλογικά από την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., υλοποιείται ταχύτατα, από την τρικομματική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Και αυτό δεν είναι το τέλος!

Τα ψέματα που «σερβίρισαν» προεκλογικά στον ελληνικό λαό μέσα σε 3 μήνες αποκαλύφθηκαν, στην ολότητά τους, όπως έγκαιρα η ΠΑΣΕΒΕ προειδοποιούσε.

Το «άλλο μίγμα», η «ακύρωση», η «σκληρή διαπραγμάτευση», οι «κόκκινες γραμμές» αποδείχτηκαν ότι είναι φούμαρα. Τα «νέα» φορολογικά μέτρα, ο «νέος» αντιασφαλιστικός νόμος, τα «νέα» ενοποιημένα χαράτσια και οι περικοπές στην υγεία, παιδεία, πρόνοια, θα κάνουν τα «παλιά» να φαντάζουν ανώδυνα.

Η Γενική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη 2012 πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό και για τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές...

                Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012 κανένα μικρομάγαζο ανοικτό.

Να νεκρώσουν όλοι οι τόποι δουλειάς και βιοτεχνίες. Οι απειλές, οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Τέρμα οι θυσίες για τους τραπεζίτες και τα μονοπώλια.