Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Δομάζος:Γιώργο, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει έτσι από τον Παναθηναϊκό...

Ο Γιώργος Καραγκούνης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Φούλαμ, αφού το Σάββατο πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

Από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον έμπειρο άσο ήταν ο Μίμης Δομάζος, που προσπάθησε από την πλευρά του να παραμείνει ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στους πράσινους. Οι δυο τους είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

Διαβάστε το διάλογο του Γιώργου Καραγκούνη με τον Μίμη Δομάζο, λίγο μετά τη συμφωνία του 35χρονου άσου με την Φούλαμ. όπως τον παρουσιάζει η εφημερίδα "Derby news"


Καραγκούνης: "Σε ευχαριστώ για όσα έκανες να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μου που το προσπάθησες εσύ. Ξέρεις πως θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα που μεγάλωσα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε".

Δομάζος: "Γιώργο, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει έτσι από τον Παναθηναϊκό. Εγώ από την αρχή πίστευα πως η σημαία έπρεπε να παραμείνει στη θέση της και έκανε ότι μπορούσα για αυτό".

Καραγκούνης: «Ολα εδώ είναι φανταστικά. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως μου μιλάνε και πόσο με σέβονται».

Δομάζος: «Είναι φυσικό, αφού είσαι μεγάλο όνομα και παικταράς»

Καραγκούνης: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής μου με τις υπογραφές. Τέλειωσαν οι εξετάσεις και περιμένω να ολοκληρωθεί το θέμα».

Δομάζος: «Θα πάνε καλά και μην ανησυχείς. Παίξε εσύ την μπάλα που ξέρεις και δικαίωσε εμένα και όσους παλέψαμε για να μείνεις στον Παναθηναϊκό».