Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τατούλης για σεμινάριο!...με θέμα:"Πως δουλεύουν τους εργάτες" ...Με αφορμή την καταγγελία Πετράκου για ‘'τρομοκρατική πράξη'' στο φράγμα Ασωπού.

Για ‘'τρομοκρατική πράξη'' κάνει λόγο,ο επικεφαλής της Αγωνιστικής συνεργασίας στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος,καταγγέλλοντας με γραπτή του δήλωση (διαβάστε εδώ) την κατασκευάστρια εταιρεία του φράγματος Ασωπού,στην Κορινθία.
                                                        «έδιωξε τους εργάτες από το εργοτάξιο του Ασωπού για να μην τους βρει η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που πήγε στο εργοτάξιο, μπλοκάροντας τα αυτοκίνητα της αποστολής στον χωματόδρομο»!

Αναφέρει μάλιστα πως, όταν ρώτησαν τους εργάτες γιατί φεύγουν από την δουλειά τους στις 11.20 το πρωί, αυτοί τους απάντησαν ότι τους έδιωξαν για να πάνε να ...ξεκουραστούν!
                               
                                    ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!
Κ. Μαλανδρένης: «Μία εβδομάδα κάνουν απεργία πείνας δύο απλήρωτοι εργαζόμενοι στο φράγμα στον Ασωπό» 
Ο πρόεδρος του εργατικού Κέντρου Κορίνθου κ. Κώστας Μαλανδρένης σε δηλώσεις του απηύθυνε έκκληση για αποτελεσματικές παρεμβάσεις προς όλους τους υπευθύνους, ώστε να πάρει τέλος το μαρτύριο των εργαζομένων.

Να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στο έργο είναι 8 μήνες απλήρωτοι και η τριμερής που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη στην Επιθεώρηση Εργασίας Κορίνθου, αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα,λόγω αδείας των υπαλλήλων...ΌΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ... λόγω αδείας των υπαλλήλων!


Ο επικεφαλής της Αγωνιστικής συνεργασίας Πελοποννήσου κάνει λόγο για σκάνδαλο και καταγγέλλει τον κ. Τατούλη γιατί έχει δώσει το 20% των χρημάτων στην εταιρεία ενώ εκείνη έχει εκτελέσει το 11% του έργου...

Για να δεχθεί σφοδρή επίθεση,από την κυρία  Ντίνα Νικολάκου, για σεμινάριο,με θέμα:Να μου δείξεις ρε κι εμένα...πως δουλεύουν τους εργάτες (διαβάστε εδώ)...