Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Συντέλεια!Τα 'σπασε η Λιάνα...Χαράς ευαγγέλια για το Βαγγέλη!

 Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες ...
Κρύα πλάκα κάνει τη Λιάνα Κανέλλη να ξεσπάσει σε λυγμούς...
«Αρνήθηκα να κάνω σάτιρα τη βία σε βάρος μου»
«Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά. Το αστείο αυτού του επιπέδου και τον φασισμό του δήθεν αυθόρμητου, του δήθεν αστείου, χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλο για την ψυχολογική του κατάσταση δεν μπορώ να τον δεχτώ. Η ψυχολογία μου είναι καταρρακωμένη. Η σάτιρα σε μία τέτοια πράξη, που είναι καταδικαστέα, ακόμα και σε ανθρώπους που θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, δεν είναι αστεία» εξήγησε η κ.Λιάνα Κανέλλη

«Αυτό υποτίθεται θα ήταν ένα αυθόρμητο αστείο για την εκπομπή 'Συντέλεια'. Σε εμένα συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική καταρράκωση. Δεν θεωρείται αστεία η διαπόμπευση και η βία» ανέφερε και κατέληξε: «Κατέρρευσα στην ιδέα ότι νέα παιδιά, πολλά από τα οποία τα έχω διδάξει, θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει πλάκα με αυτά, ο εξωραϊσμός αυτών των πράξεων αποτελεί τη αιτία ανόδου του φασισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Αρνούμαι να κάνω σάτιρα με την βία που έχει ασκηθεί πάνω μου».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την προσβολή σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη
25/10/12

 «Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το «αστείο» σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο.»

          Τους χρυσαλήτες μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε  πολιτικά...
           ΑΥΤΌ ΣΉΜΕΡΑ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΆ  ΉΤΑΝ  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ?

Την αποχώρησή της από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», που ιδρύθηκε από τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ κ. Γιάννη Αλαφούζο, ανακοίνωσε η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη. Αφορμή αποτέλεσε η φάρσα της οποίας έπεσε θύμα το πρωί της Πέμπτης (25/10) στον ΣΚΑΪ από τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια».

Χαράς ευαγγέλια για το Βαγγέλη!
Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου , με επίγνωση οτι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια , δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.

Λιάνα Κανέλλη
Βουλευτής ΚΚΕ Α΄
Αθήνας.(κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)
Παναθηνα΄ι κός .Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή.

“Συντέλεια”!...Πάει η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  για τη  Λιάνα...Παραμένει  Παναθηνα΄ι κός χωρίς διαλυτικά...Αυτό να μην το σχολιάσουμε?
                                               ή
                                       ...σηκώνει σάτιρα!
Να θυμίσουμε απλώς πως ο Παναθηναϊκός,χωρίς διαλυτικά ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αθλητικό σωματείο που και επίσημα αποτελούσε ομάδα του «κράτους  »
Στα επίσημα έγγραφά της αναγραφόντουσαν σε μόνιμη βάση τα εξής:
Πάνω αριστερά επίτιμος πρόεδρος ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ
Πάνω δεξιά προστάτης ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Με εκτίμηση
Ολυμπιακός .Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή,διότι....
   ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ...