Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο καθείς εφ' ω ετάχθη και ο αγρότης...ΕΟΖ...πρόσεχε,εκεί στην Νεμέα!!

Επιστολή της ΕΑΣ ΝΕΜΕΑΣ προς την Ντόρα Μπακογιάννη

ΝΕΜΕΑ, 19/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νεμέας, κ. Γεωργούσης Γεώργιος απέστειλε στην κ. Μπακογιάννη Ντόρα την παρακάτω επιστολή:

«Κ. Μπακογιάννη,
Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δηλώσεις σας μετά την ομιλία που δώσατε σε εκδήλωση της Ένωσης γερμανικών Τραπεζών στο Βερολίνο. Η ξεκάθαρη τοποθέτηση επάνω στο κατά πόσο η Γερμανία έχει ωφεληθεί από την κρίση την οποία διέρχεται ο Ελληνικός λαός, ήταν καταλυτική στο...
να ενημερωθούν σωστά οι Γερμανοί πολίτες και να μη θεωρεί ο κάθε Γερμανός φορολογούμενος πως έχει επιβαρυνθεί στο ελάχιστο από αυτή την κρίση.
Επίσης η τρομακτική αλήθεια ότι τα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών έχουν συρρικνωθεί ενώ ταυτόχρονα η επιβολή φορολογίας έχει εξαντλήσει όλα τα κοινωνικά στρώματα, έπρεπε να ακουστεί και να φτάσει στα αυτιά όσων εξακολουθούν να ζητούν θυσίες από την Ελλάδα. Θυσίες από συνταξιούχους που ζητιανεύουν για τα φάρμακά τους, από παιδιά που λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία και από πολίτες που έχουν ξεπεράσει από καιρό τα όριά τους.
Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς, που μπορούν άφοβα να εκφράζουν την αλήθεια, να τοποθετούνται με σθένος απέναντι σε όσους ονειρεύονται ένα διαλυμένο ελληνικό κράτος και να ορθώνουν το ανάστημά τους μπροστά σε όσους οδηγούν σε κατάρρευση την Ελλάδα. Συνεχίστε τον αγώνα σας και εγώ θα βρεθώ στο πλευρό σας με όποιον τρόπο μπορώ, διατηρώντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας αναλλοίωτη.

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεωργούσης Γεώργιος (George GEORGOUSSIS)