Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με νερό «παντός καιρού»... ροκανίζουν την υγεία των κατοίκων,στο δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

 Μια εξαιρετική παρουσίαση και γεωλογική ανάλυση της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων κατά την διάρκεια της πρόσφατης συγκέντρωσης των Ενεργών Πολιτών στο Σχίνο.
                       ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ...
 Από την δημοσιοποίηση της δουλειάς του Θανάση Παντελόγλου,σχετικά με τα νερά του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

 «Αιτιολογημένες ενδείξεις στοιχειοθετούν «πιθανό και ενδεχόμενο κίνδυνο» υγείας,από το διανεμόμενο νερό μέσω του δικτύου νερού ανθρώπινης χρήσης σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

Είναι ανάγκη άμεσα να ανοίξει διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης για το νερό...»  

Αγαπητοί Φίλοι, Σας κοινοποιώ αυτήν την δουλειά μου... Τελικό ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 21-10-2012 Σχίνος Λουτρακιου (πατήστε εδώ)

Φιλικά Θανάσης Παντελόγλου

                      ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..
Σχίνος 27/10/2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών Σχίνου συναντήθηκαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. στο Σχίνο με κλιμάκιο του ΙΓΜΕ με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδόπουλο και με τη χημικό της ΔΕΥΑΛ-Π Νικόλ. Γέρου.

Ύστερα από το κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Σχίνου για μετρήσεις και την ανταπόκριση του κόσμου, συλλέξαμε αρκετά στοιχεία για να εστιάσουμε πλέον σε μια περιοχή όπου φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και η οποία μολύνει ολόκληρο τον υδροφόρο ορίζοντα του Σχίνου.

Σε πρώτη φάση υποδείξαμε κάποια σημεία στο κλιμάκιο του ΙΓΜΕ και ελήφθησαν δείγματα για αναλύσεις. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή με το ΙΓΜΕ και την ΔΕΥΑΛ-Π είναι ένα πολύ θετικό βήμα για τον εντοπισμό και την εξυγίανση της εστίας μόλυνσης.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ΙΓΜΕ θα έρχεται για δειγματοληψίες οι οποίες θα βοηθήσουν όχι μόνο στον εντοπισμό της μόλυνσης, αλλά και στην αξιολόγηση της κατάστασης του υδροφόρου ορίζοντα.
Παρακαλούμε τους πολίτες του Σχίνου να βοηθήσουν στις δειγματοληψίες αυτές και να συνεργαστούν μαζί μας για να μπορέσουμε να βρούμε λύση στο σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε στο νερό μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πήραν δείγματα μέχρι τώρα και βοήθησαν στην συλλογή στοιχείων για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Επίσης ευχαριστούμε την επιστημονική ομάδα του ΙΤΑΠ Θανάση Παντελόγλου και Γιάννη Ζαμπετάκη που συνεχίζουν και μας στηρίζουν αφιλοκερδώς με τις πολύτιμες γνώσεις τους.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους έχουν βοηθήσει με ποικίλους τρόπους και στηρίζουν την προσπάθεια μας. Η συλλογικότητα είναι η δύναμή μας και μέσα από αυτή θα βρούμε την λύση που αρμόζει στον τόπο μας.