Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Σαν σήμερα,όλα γυρίζουν, ξαναγυρίζουν...έρχεται η Μέρκελ

       Τι σου κάνουν καμιά φορά οι συμπτώσεις!
Αντιγράφουμε από το «Σαν σήμερα» :
1931: Η κυβέρνηση Βενιζέλου περικόπτει τους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων κατά 4% των κατωτέρων και κατά 6% των ανωτέρων, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας.

1944: Η Αθήνα βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί, τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός.

   Σαν σήμερα το 1944...

Το μισάνθρωπο γένος των "Νιμπελούγκεν", βομβάρδιζε την μισοπεθαμένη απο την πείνα της κατοχής Αθήνα και εκτελούσε στο Κορωπί 44 Έλληνες πατριώτες.

Ενδεχομένως τα επιτελεία του Δ΄Ράϊχ διάλεξαν σκόπιμα την σημερινή  μέρα ως την καταλληλότερη σημειολογικά για την επίσκεψη της  Μέρκελ στην χώρα μας.
                   
            Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!
Παροιμιώδης φράση από την εποχή της χούντας των Συνταγματαρχών,τότε...

Ο Αττικάρχης,ως άλλος Ζαγοριανάκος,συμμορφούμενος προφανώς προς τας άνωθεν υποδείξεις θα εξευτελίσει για άλλη μια φοράς τους Έλληνες πολίτες,επαναφέροντας μέρες σκοτεινές, στυγνής δικτατορίας,με μέτρα  απαγόρευσης κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας σε πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας από τις 9.00 έως τις 22.00  σήμερα... 

Κατά τη διάρκεια των ολίγων ωρών που θα διαθέσει η Γερμανίδα καγκελάριος για τους ιθαγενείς της αποικίας της, που λέγεται Ελλάδα.

                                                  ΝΤΡΟΠΗ!...(διαβάστε)
     
Η επίδειξη πυγμής ,της κυβέρνησης,με απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει...