Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Και η βεντέτα για το «Corpus Christi» ολοένα και φουντώνει,υλοποιώντας σημειώσεις απο το τετράδιο σκέψεων,του Γκέμπελς ...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για τη παρεμπόδιση της θεατρικής παράστασης στο «ΧΥΤΗΡΙΟ»
12/10/12
Ο ναζιστικός θίασος μαζί με παραεκκλησιαστικούς κομπάρσους επιδιώκει να επιβάλει καθεστώς λογοκρισίας στις καλλιτεχνικές παραγωγές, αποκαλύπτοντας τον συστημικό και βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής.
  Ο λαός πρέπει να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή και να καταδικάσει το ναζιστικό τραμπουκισμό γιατί όπου κι αν εκδηλώνεται, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα θέατρα, στόχο έχει τα λαϊκά δικαιώματα, το εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Έγκλειση για σκέψη,απο την Λιάνα Κανέλη... (Video εδώ).
Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών:
«Όχι» στη λογοκρισία ...Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με ανακοίνωσή του καταδικάζει «οποιεσδήποτε ενέργειες που θίγουν, προσβάλλουν, απειλούν και στερούν το δικαίωμα της ελευθερίας στην τέχνη».

Φοίβος Δεληβοριάς: Λυπάμαι τους δειλούς που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή

Βάσια Παναγοπούλου:«πραγματικά λυπάμαι και ντρέπομαι. Νιώθω ότι έχει καταλυθεί κάθε έννοια το κράτους. Κάποιοι κύριοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, χτυπούν, εμποδίζουν και χλευάζουν αυτούς οι οποίοι έχουν επιλέξει να πάνε να δουν μια θεατρική παράσταση, ακόμη και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα. Επειδή έτσι τους αρέσει».

Η Βάσια Παναγοπούλου ζητά από την προστασία από το κράτος και την αστυνομία ενώ υποστηρίζει ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν. «Εμείς θα είμαστε εκεί, στο θέατρο, για να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζουμε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να περιφρουρηθεί το δικαίωμα του κόσμου να μπει μέσα στο θέατρο» τόνισε χαρακτηριστικά...

Και η βεντέτα για το «Corpus Christi» ολοένα και φουντώνει,υλοποιώντας σημειώσεις απο το τετράδιο σκέψεων,του Γκέμπελς ...
"Είμαστε κόμμα αντικοινοβουλευτικό. Μπαίνουμε στη Βουλή για να μας εφοδιάσει το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα δικά του όπλα. Αν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια που γι’ αυτή τη δουλειά να μας δώσει κάρτες δωρεάν μετακίνησης και μισθούς, δικό της πρόβλημα. Αν πετύχουμε να εκλεγούν στα διάφορα κοινοβούλια εξήντα ως εβδομήντα υποκινητές και οργανωτές από το κόμμα μας, θα πληρώνει για την αγωνιστική μας οργάνωση η ίδια η πολιτεία.

Κι ο Μουσολίνι μπήκε στη βουλή. Λίγο αργότερα, όμως, παρήλαυνε στη Ρώμη με τους Μελανοχίτωνές του. Αν δεν πετύχουμε να έχουν ασυλία οι πιο επικίνδυνοι άνδρες μας, αργά ή γρήγορα θα βρεθούν όλοι πίσω απ’ τα σίδερα. Θα συμβεί αυτό αν έχουν ασυλία; Βεβαίως, αλλά μέχρι τότε θα έχει περάσει αρκετό διάστημα, και εν τω μεταξύ οι προστατευμένοι από την ασυλία πρόμαχοι της πίστης μας θα έχουν βρει το χρόνο και την ευκαιρία να διευρύνουν το αγωνιστικό μας μέτωπο, έτσι που ο περιορισμός τους και το φίμωμα του δημόσιου κηρύγματος τους να μην μπορεί να γίνει όπως θα ευχόταν η δημοκρατία.

Δεν ερχόμαστε ούτε ως φίλοι ούτε και ως ουδέτεροι. Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως επιτίθεται ο λύκος στα πρόβατα, έτσι ερχόμαστε".