Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Mr Dendias δείτε το ρεπορτάζ! Θα το αγαπήσετε!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Δένδιας μιλώντας από το βήμα της Βουλής είπε ότι η Ελλάδα θα υποβάλει μήνυση κατά του Guardian σχετικά με δημοσίευμα που ανέφερε ότι συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας βασανίστηκαν κατά την κράτησή τους στη ΓΑΔΑ.

«Σας προλέγω ότι από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που θα βγουν στη δημοσιότητα, σ’ αυτούς οι οποίοι δήθεν βασανίστηκαν και οι οποίοι δεν καταγγέλλουν, δεν μηνύουν και δεν μνημονεύεται το όνομά τους, δεν θα υπάρχει ούτε δείγμα ηλεκτροσόκ ούτε και κάψιμο. Θα υπάρχουν μόνο οι εκχυμώσεις και τα τραύματα, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι είχε προϋπάρξει συμπλοκή με άλλους και πέραν αυτού είχε προϋπάρξει και αντίσταση κατά της αστυνομίας».

Ο κ. Δένδιας συνέχισε σχετικά με το δημοσίευμα του Guardian: «Σας το λέω ευθέως ότι θα τον ενάγω, όχι εγώ, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Θα τον ενάγουμε. Δεν μπορεί έτσι να βλάπτεται ηθικά η ελληνική δημοκρατία. Καί με τους κρατουμένους με αναπτήρα; Υιοθετούνται αυτά τα πράγματα χωρίς να έχουμε στέρεες αποδείξεις; Εγκαταλείψτε την αριστερίστικη λογική της δεκαετίας του ’70».

Στο μεταξύ την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος του BBC, Πολ Μέισον,σημειώνει σαρκαστικά στο twitter:"Κύριε Δένδια δείτε το ρεπορτάζ! Θα το αγαπήσετε!".(διαβάστε εδώ)..

                               

Σχολιάζοντας η Φώφη Γεννηματά τόνισε:
« Αυτοί που επικαλούνται το Θεό και την πατρίδα, λειτουργούν με τη λογική μιας συμμορίας.

Η Χρυσή Αυγή ονειρεύεται εμφυλίους. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, όμως, έχουν ζήσει τον εμφύλιο και ξέρουν τι σημαίνει διχασμός.
Προσπαθεί να διχάσει και πάλι τους πολίτες και ξεδιπλώνει το σχέδιό της...
Όποιος επικροτεί και ανέχεται τέτοιες προκλήσεις, απλά περιμένει να έρθει και η δική του σειρά.
Τα προβλήματα της κοινωνίας λύνονται μόνο με περισσότερη δημοκρατία και αποτελεσματικότητα».