Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το Σάββατο 17/11/2012 ήταν ,, 17 Νοέμβρη.....'73 και στο Κιάτο ή «φιλανθρωπικό» γκαλά των ΜΚΟ ;

Νοέμβρης ήταν η χρονιά...η μέρα αυτή θυμίζει μακελειό... 
Σάββατο 17/11/2012 στο Κιάτο...
Έχει ο καιρός ΜΚΟ γυρίσματα... ΜΕΤΑΜΌΡΦΩΣΗ ! (εδώ)
Κλάδος:Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί...
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στηρίζει την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για μια καινούρια Ημέρα Πράξης και Σεβασμού στον Συνάνθρωπο...   πιστεύοντας ότι μέσω της τέχνης των ΜΚΟ (εδώ) ο σημερινός άνθρωπος -μάρτυρας μιας εποχής όπου έχει απολεσθεί ο σεβασμός στον άνθρωπο και υμνεί το χρήμα ως αυτοσκοπό- μπορεί να οδηγηθεί σε πνευματική μεταμόρφωση... σε συνεργασία με την ΜΚΟ " Ελληνική Δράση Αφρικής " της πρέσβειρας-φυλάρχου της Ακτής Ελεφαντοστού κ. Μ. Κεσεσίογλου.
Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ και πάλι μαζί μας...

H «μεταμόρφωση»πρέπει να κυριαρχήσει στη ζωή μας,ώστε να ζούμε σε αρμονία με τη φύση και τις υψηλές παροχές πεντάμηνης απασχόλησης,για στεγνή απεξάρτηση από την καταναλωτική κοινωνία...μέσω της ΜΚΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων,το Δήμο Κορινθίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου...που 
Η Ομάδα έχει το όραμα για έναν «καινούριο» άνθρωπο...  
Γιατί το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Απασχόλησης,ότι δώσανε...δώσανε...  
Η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής που έχει –μη κερδοσκοπικό- σκοπό...τα προγεννητικά στάδια της ζωής του παιδιού,δέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα, με την ονομασία «Σωκράτης-Grundtvig» δια βίου μάθησης, για την επιμόρφωση-ενημέρωση του προσωπικού και ενδεχομένως της πελατείας των ελληνικών επιχειρήσεων...mammy...cool...δεν υπάρχει πρόβλημα με "φούντα"!
Το λύσαμε με Aρτοκλασία...
Για σοβαρευτείτε ρε παιδιά και δείτε στα σοβαρά το πρόβλημα  των εξαρτήσεων στον καιρό της κρίσης και τα πρόσθετα προβλήματα, που παράγονται από τις κυρίαρχες πολιτικές...
Αν  δεν θέλετε,τουλάχιστον μην το μεταχειρίζεστε,για να να προμοτάρετε άλλα ΜΚΟ κόλπα και μάλιστα τη μέρα της της δεκάτης εβδόμης Νοέμβρη.