Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ελ Γκρέκο και Ελ ...Μήτρο 3-1!..Στο ονειρικό τελείωμα του Ολυμπιακού!

Με ένα σούπερ ξεκίνημα και ακόμα πιο ονειρικό τελείωμα, ο Ολυμπιακός νίκησε με το εμφατικό 3-1 την Μονπελιέ και αγκαλιάζει την τρίτη θέση, ενώ μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκπληκτικός ο Γκρέκο που σκόραρε το 2-1, ενώ τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Μασάντο, Μήτρογλου.
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (κυρίως στα πρώτα και στα τελευταία λεπτά) ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός έκανε φύλλο και φτερό την Μονπελιέ και πήρε άλλη μια νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Το συγκρότημα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο ματς, πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ (4ο λεπτό) με τον Μασάντο και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο παρά τα αμυντικά προβλήματα (Σιόβας και Μανωλάς έχουν παίξει λίγα ματς μαζί στο κέντρο της άμυνας).

Στην επανάληψη ήρθε η ισοφάριση της Μονπελιέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν το έβαλαν κάτω και έδειξαν πως ξέρουν να αντιδρούν. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης Γκρέκο έδωσε και πάλι κεφάλι στο σκορ στον Ολυμπιακό στο 80', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του.

Πλέον, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας είναι αγκαλιά με την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, όμως ονειρεύονται και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με ανάλογη εμφάνιση στην έδρα της Σάλκε, ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει το θαύμα, έστω κι αν ο όμιλος έχει πάρει... φωτιά.

Και μιας που αναφέραμε την λέξη φωτιά να γράψουμε και για την καυτή ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που παρέσυρε τους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στο τέλος που η ομάδα χρειαζόταν την στήριξή του.

Οι σκόρερ (Μασάντο, Γκρέκο, Μήτρογλου) ήταν κορυφαίοι της αναμέτρησης, με τον Ιταλό να κερδίζει τον τίτλο του MVP πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, ενώ καλοί ήταν επίσης οι Μοδέστο, Χολέμπας και Αμπντούν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο (74' Φουστέρ), Αμπντούν, Γκρέκο, Μασάντο (87' Φέισα), Μήτρογλου (90+2' Λυκογιάννης).

Μονπελιέ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Σαϊχί, Μαρβό, Μπελχαντά, Καμπεγιά (46' Σαρμπονιέ), Μουνιέ (62' Τινάν), Καμαρά.