Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αυτό δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ "σύντροφοι"...Είναι ανασφαλείς πένες «πέρα στους πέρα κάμπους... »

 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (δείτε εδώ)...
Και μη μου πείτε ότι κουβαλάω νερό,ΣΥΡΙΖΑ,σε κανένα παπάρα...

Ποιος έδωσε το κατ' αποκοπή δικαίωμα,στα χαζοπούλια της «ενορίας Παπαρήγα»,όταν τα βρίσκουν μπαστούνια, να κωδικοποιούν κατά το δοκούν, τους λαϊκούς αγώνες;... 
Ποια πολιτική κατεύθυνση εξυπηρετεί η μικροψυχία για τον Χρόνη  Μίσσιο;..                                                                                           Ο Χρόνης Μίσσιος οργανώθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό Πόλεων.
Το 1947 συλλαμβάνεται, βασανίζεται και καταδικάζεται σε θάνατο.
Έζησε εννιά μήνες περιμένοντας κάθε πρωί να τον εκτελέσουν και γλίτωσε τον θάνατο χάρη σ’ένα τυχαίο γεγονός.
Έκτοτε, μέχρι και τον Αύγουστο του 1973 (αμνηστία του Παπαδόπουλου) περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε φυλακές και εξορίες, ως πολιτικός κρατούμενος (Μακρονήσι, Άι- Στράτης, Αβέρωφ, Κέρκυρα, Κορυδαλλός, κ.ά.)

Αφού δεν τόχουνε μωρέ Αλέκα...Τι την θέλουνε την πένα! 
 Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2012
«Πέθανε ο Χρόνης Μίσσιος
Απεβίωσε χτες, σε ηλικία 82 χρόνων, ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος. Γεννημένος στην Καβάλα, από γονείς καπνεργάτες, έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια γειτονιά γεμάτη πρόσφυγες. Στα Γιαννιτσά, όπου τον στέλνει ο Ερυθρός Σταυρός, μαζί με άλλα παιδιά για να γλιτώσουν από την πείνα της Κατοχής, περνάει στο ΕΑΜ, ενώ πέρασε για λίγο και από το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά »


Διαβάστε εδώ:Πέθανε ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος