Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τον χειμώνα ετούτο δεν θα τον...''πηδήσουνε'', λέει η Αλέκα και προβλέπει εκλογές την Άνοιξη

Την εκτίμησή της ότι η κυβέρνηση δεν θα βγάλει το Χειμώνα και θα επιχειρήσει εκλογές την Ανοιξη εξέφρασε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Λάρισα, σημειώνοντας ότι οι επόμενες εκλογές, που θα γίνουν στην Ελλάδα, θα είναι «εκλογές πιστωτών». 
«Οι πιστωτές ενδιαφέρονται να έχουν μία κυβέρνηση 100% δική τους και αν δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό -διότι εξαρτάται και από το λαό- θα προσπαθήσουν να πέσουν στα μαλακά. Οι επόμενες θα είναι εκλογές πιστωτών», τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θα παίξουν ενεργό ρόλο οι συμμαχίες υπέρ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, η κα Παπαρήγα υποστήριξε ότι η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση και δεν θα ευθυγραμμιστεί με την Κομισιόν αλλά αντιθέτως θα συγκρουστεί εκ βάθρων, για να συμπληρώσει, ότι τον ρόλο αυτό δεν μπορεί να τον παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει να συγκρουστεί μόνο σε επίπεδο διαπραγμάτευσης.
                                                           Συντάξεις
Ακόμη, σχολιάζοντας τις μειώσεις στις συντάξεις, διέβλεψε ότι αυτές θα συνεχιστούν και θα κυμαίνονται ανάλογα με τα αποθέματα του ταμείου διά του αριθμού των ασφαλισμένων.

«Δεν θα χρειάζονται αποφάσεις, για περικοπές συντάξεων. Θα ρυθμίζονται με αυτόματο πιλότο», πρόσθεσε.

Όποια λύση και αν προκριθεί για το ελληνικό χρέος συνεπάγεται νέα σκληρά μέτρα διαρκείας εις βάρος του λαού, πρόσθεσε επιπλέον, επισημαίνοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι αποδέσμευση από την Ε.Ε., λαϊκή εξουσία στην πολιτική και κοινωνική ιδιοκτησία των καπιταλιστικών επιχειρήσεων.