Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η φρίκη των ναζί ξαναγυρίζει...κύριε Τατούλη!...

Μεταξύ των ομάδων που εκδιώχθηκαν,για φυλετικούς λόγους,από το ναζιστικό καθεστώς και τους συνεργάτες τους  την περίοδο 1939-1945 ήταν και οι Ρομά (Τσιγγάνοι).Διαβάστε εδώ...
Η ιστορία επαναλαμβάνεται εν έτει  2012-13,με "τατούλιες" δίκες προθέσεων...και ενδεχόμενες προβοκάτσιες,σύμφωνα με την μαρτυρία της κυρίας Μάγιας Φουριώτη,του στυλ:«Δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της Περιφέρειας αφήνοντας τους ΡΟΜΑ να λεηλατούν...Η επένδυση φωτισμού μάλιστα της Ακροκορίνθου, ένα έργο κόστους 2,5 εκατομμυρίων Ευρώ που υλοποιήθηκε επί Υπουργίας μου στο Υπουργείο Πολιτισμού έχει ολοκληρωτικά λεηλατηθεί από του ΡΟΜΑ. »
Τάδε έφη...η αυτού μεγαλειότης  Πέτρος  ο Α' περιφερειάρχης, συνεργάτης των επιγόνων των ναζι!
Με απώτερο σκοπό την γενικότερη υιοθέτηση απόψεων κατά των  Ρομά...             
             ΈΛΑ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΒΓΉΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΟΙ ΚΑΤΗΓΌΡΙΕΣ!!
Η κυρία Μάγια Φουριώτη,μέλος της Κίνησης Πολιτών Κορίνθου,με σικ τρόπο καταθέτει  εδώ... και video εδώ..., την προσωπική της μαρτυριά για τις καταστροφές στον Ακροκόρινθο λέγοντας:
«'Οχι, κύριε Τατούλη,οι κλοπές στο Κάστρο δεν γίνονται από Ρομά - Ο ιδιοκτήτης του Ford Camper δεν είναι Ρομά, κύριε Τατούλη.»

Και προκαλεί...«Περιμένω λοιπόν να ασκηθεί μήνυση κατ' αγνώστων κατόχων του συγκεκριμένου οχήματος, να γίνει έρευνα στην οικία τους, να αποκαλυφθούν οι συνεργοί τους...»
Με δημόσια εκπεφρασμένο λόγο,η κυρία Φουριώτη  λέει:«Ενημέρωσα αμέσως τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Δέδε περιγράφοντας την κατάσταση.... »

Το αμέσως σημαίνει την Τετάρτη 26 Δεκέμβρη 2012 για να καταλαβαινόμαστε....
Η ανάρτηση του Τατούλη έγινε την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου, 2012 στην κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ. (δείτε εδώ)

Εμείς θα διαφωνήσουμε με την κυρία Φουριώτη,για το ποιος ήξερε τι...Εξάλλου ο κύριος Τατούλης ουδέποτε έβαλε ανοικτά θέμα υπονόμευσής του από τον κύριο Δέδε...
Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα,αν ευσταθεί (είναι αρκετά έμπειρη για να παίζει με τη φωτιά) η μαρτυρία της κυρίας Φουριώτη:
Καλύπτει ο Τατούλης τους βανδάλους;
Τι εξυπηρετεί αυτή η μανία καταδίωξης κατά των τσιγγάνων,πέραν της δεδομένης ναζιστικής διαστροφής;...που ενδεχομένως εξυπηρετεί ο Τατούλης!
Γιατί στήνονται και από ποιους  βρόμικες προβοκάτσιες,εν γνώση;... και δια  στόματος Τατούλη,κατά των τσιγγάνων;
Μετά τους βοσκότοπους και τα καμένα δάση ποιες άλλες εκτάσεις χρειάζονται τα γερμανικά project κύριε Τατούλη;...