Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αδέσποτοι «τρομοκράτες»...ψαρεύοντας,σε θολό τοπίο

 Απόψε ο Νίκος Βούτσης,αποχωρώντας από την στημένη τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη...
Είπε πως θα ζητηθεί η παραίτηση Δένδια για επιτηδευμένη στοχοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ...ότι υποθάλπει την τρομοκρατία. 
Λίγο νωρίτερα,στη Σάμο,ο Βορίδης ( εδώ) τα είπε "τσεκουράτα":
            Δεν θα επιτρέψουμε στην Αριστερά… 
«Δεν θα υπάρξουν άλλες υποχωρήσεις και εκπτώσεις στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς.Η Ελλάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και περισσότερο στην Αριστερά, να δημιουργήσει ξανά κλίμα αστάθειας της χώρας» και μετά μοίρασε την  "πίτα" στη ΝΟΔΕΣάμου.
Με το τσεκούρι όπως κι' εδώ;..Δεν θα επιτρέψει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,άραγε...  Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου,όπου έβγαλε τον καθιερωμένο λόγο:«Ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου τα οποία είναι εξαιρετικά.
Υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα μετά από συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν αποδώσει με την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων που αφορούν τη διακίνηση παράνομων μεταναστών κλπ.
Διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα και η ικανότητα της Αστυνομίας.
Υπάρχει πλέον διαφορετική κατεύθυνση και φιλοσοφία από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης:

Για να δούμε την διαφορετική κατεύθυνση και φιλοσοφία ...
Ν. Δένδιας: «μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος επιλέγει να εθελοτυφλεί, απέναντι στην πρόκληση, που συνιστά για το πολίτευμα και τη ζωή των πολιτών η ένοπλη τρομοκρατική δράση».
Προφανώς και δεν εννοούσε ο υπουργός αυτό:«Στους γενικούς κανόνες για την επιμέτρηση της ποινής του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα που προστέθηκε με νόμο του 2008, συνιστά επιβαρυντική περίπτωση η τέλεση οποιουδήποτε εγκλήματος, όταν τελείται από μίσος εθνικό, φυλετικό, θρησκευτικό»
*Αυτή η διάταξη δεν έχει συμπεριληφθεί στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν κατά των δύο χρυσαλητών δολοφόνων του ρατσιστικού εγκλήματος στα Πετράλωνα».
Να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στα φασιστικά κτήνη είναι η παράνομη οπλοκατοχή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.
                                                               ΟΜΩΣ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ...                              Εκτός αν πρόκειται γι΄αυτό το  story...Εδώ ΣΚΑΣΜΟΣ                                                               ...μιλάει ο υπουργός!
                           «ΝΌΜΙΖΕ ΟΤΙ ΒΡΉΚΕ ΚΟΥΤΊ ΜΕ ...ΛΙΡΕΣ!
                     Παρέδωσε ...«θησαυρό» όπλων στην Αντιτρομοκρατική
                                                           Ποιός;
«Ένα ...«θησαυρό» όπλων παρέδωσε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εργάτης;..
Παρατήρησε από οικοδομή στην οποία εργαζόταν να θάβουν σε λόφο στην Πανεπιστημιούπολη ένα κουτί και θεώρησε ότι ήταν ...λίρες.
Ξέθαψε το κουτί νομίζοντας ότι ήταν ...θησαυρός και το πήγε σπίτι του, όπου, όταν το άνοιξε, προς απογοήτευσή του, αντί για θησαυρό που περίμενε ότι θα εύρισκε, είδε μέσα πιστόλια και σφαίρες».
Τον προστατευόμενο,αξιόπιστο-ανώνυμο,μάρτυρα και το story  του κρυμένου θησαυρού τα θεώρησε ικανά στοιχειά ο κύριος υπουργός...και αφού τα έδεσε σφιχτά με μπόλικο Μαζιώτη - ανακατεμένο με Πόλα Ρούπα ,τα μοίρασε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ και στον mega Πρετεντέρη,ώστε να εμπεδώσουν την φιλοσοφία του υπουργείου ...
Για τα περαιτέρω,που επιτρέπουν σε αστυνομικούς ,αλλά και σε ΜΑΥδες,ενίοτε και σε «τρομοκράτες»,να δείξουν τον επαγγελματισμό,την αφοσίωση, την κατάρτιση και τις δυνατότητές τους...
Να περιφρουρήσουν την χώρα από επικίνδυνους και ενδεχομένως ανθέλληνες,που καταγγέλλουν το σκάνδαλο Mall (εδώ), ως το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης.
Διότι κατά τον  Πρετεντέρη...Ίσως αυτό να έκανε την ανατροπή και έφερε Κυριακάτικα...τρομοκρατικό κτύπημα,σε κλειστά μαγαζιά!
Το οποίο χτύπημα κατά την κυρία Βούλτεψη,τρομοκράτησε τους Αμερικάνους και ανάγκασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία,που αποτελεί πλήγμα για τον τουρισμό!
Είναι γνωστό τοις πάσι  ...κύριοι δικαστές,που θα εκδικάσετε  την υπόθεση Mall την 1η Μαρτίου,ότι η Lamda Development για τους Αμερικάνους σημαίνει  Ελλάδα...Ενδεχομένως θα ήθελε να πει,με «Σοφία»,η βουλευτής της νέας δημοκρατίας.