Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Κόρινθος,αγωγός φυσικού αερίου:Ο...«Αλέκος» ως «πνευματικός» ποιεί την νήσσαν!

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των Εξαμιλίων για την,ερήμην τους,νέα χάραξη - παρά τα συμπεφωνημένα,του αγωγού φυσικού αερίου που κόβει το χωριό στη μέση!
 Η πρωτοβουλία πολιτών του δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Κορινθίων δείχνει ευθέως τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε,χαρακτηρίζοντας ύποπτη τη γνωμοδότησή του,ενώ δεν παραλείπουν να στηλιτεύσουν και την αδιάφορη,όπως χαρακτήρισαν,στάση του δημάρχου.
 Η κοινή πρόταση προς τον ψευδεπίγραφο Εθνικό Φορέα,στην οποία είχαν καταλήξει η επιτροπή διαβούλευσης της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους της περιοχής ήταν η τροποποίηση της αρχικής χάραξης (δείτε εδώ) της πορείας του αγωγού και επαναχάραξη ώστε να περάσει μέσα από τη βιομηχανική ζώνη του Λουτρακίου και του δήμου Κορινθίων.  
Προφανώς το κατασκευαστικό κόστος,σε συνάρτηση με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση  των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ άλλαξε την όδευση...
Καθώς συνδέεται με τον ανταγωνισμό και τη διαπάλη των μονοπωλιακών ομίλων και ενδεχομένως επηρεάζει τις αποφάσεις της περιφέρειας,σε σχέση με τα ιμπεριαλιστικά κέντρα που διευκολύνει,σε βάρος των πολιτών ...σχεδιάζοντας το μέλλον και την «ανάπτυξη» της νέας Πελοποννήσου!

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας πόλης,όπως καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζαχαριάς,είχε ενημερωθεί  για την αλλαγή της όδευσης που αιφνιδιαστικά έγινε από την ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης εθνικού συστήματος φυσικού αερίου (ΔΕΣΦΑ) από τις 12 Δεκέμβρη,παρά ταύτα ...
                              Ο...«Αλέκος» ως «πνευματικός» ποιεί την νήσσαν! 
Στο επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (Δ.Σ. Κορίνθου μέρος Α)  και (Δ.Σ. Κορίνθου μέρος Β) που έγινε με την παρουσία των κατοίκων των Εξαμιλίων αλλά και της έντονης αστυνομικής δύναμης που είχε ακροβολιστεί πέριξ του δημοτικού μεγάρου,ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Γιώτης κατήγγειλε την ηγεμονική τάση της περιφέρειας ...
Εφιστώντας την προσοχή στον απόντα από την συνεδρίαση  δήμαρχο,να παρακολουθεί στενά τις αποφάσεις Τατούλη...«Ο χώρος που άφησε η δημοτική αρχή να αλλάξει το σχέδιο της εταιρείας ήταν λάθος του δημάρχου»είπε ο κ. Γιώτης.