Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στον Μέσι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η Χρυσή Μπάλα!

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που                      ...κερδίζει την χρυσή μπάλα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν!
Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα είναι πλέον ο απόλυτος ρέκορντμαν του θεσμού.
Το France Football και η FIFA ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (7/1/2013) στο εορταστικό γκαλά της Ζυρίχης τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο μέσα στο 2012.
Τη σημαντικότερη ατομική ποδοσφαιρική διάκριση παγκοσμίως διεκδίκησαν φέτος οι Μέσι και Ινιέστα της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης.                                                                        Τελικά δικαιώθηκαν πανηγυρικά τα προγνωστικά που έδιναν ως μεγάλο φαβορί τον Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντίνος των «μπλαουγκράνα» κέρδισε έτσι την τέταρτη συνεχόμενη Χρυσή Μπάλα (είχαν προηγηθεί αυτές των 2009, 2010 & 2011) και δημιούργησε δυο νέα ρεκόρ!
Ξεπέρασε τους Κρόιφ, Πλατινί και Φαν Μπάστεν στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα βραβεία, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση τέσσερις συνεχόμενες φορές. 

Το κλου της εκδήλωσης ο Γκούλιτ έγινε… Βαλντεράμα! (δείτε εδώ)