Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τατούλης: Μηδέν άγαν...«Ποιος σε έβαλε μωρή να χαλάσεις τα super νιτερέσα μου με τον κουμπάρο»!

  Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες Παρασκευή ο Πέτρος ο Α'  περιφερερειάρχης Πελοποννήσου Τατούλης,για μια ακόμη φορά έδειξε το πόσο δεσποτικά αντιλαμβάνεται το θεσμικό του ρόλο...
Περιπαίζοντας αφ'υψηλού τοπικούς δημοσιογράφους που έχουν την "ατυχία" να μην έχουν το "βαρύγδουπο" όνομα ενός Πρετεντέρη ή έστω ενός Γιάννη του Μοριά!
Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ: "Είναι αλήθεια ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 31/12/12 δόθηκε απ΄ ευθείας ανάθεση έργου σε εταιρεία που μέλος της είναι κουμπάρος σας;"
 Και η ΑΠΆΝΤΗΣΗ του Περιφερειάρχη ήρθε δυνατά και "πληρωμένη"...ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΥΜΠΆΡΟ":"Το λέω δυνατά για να το ακούσουν όλοι. Εγώ σε υπερχρεωμένες κάμερες δεν απαντώ" !
                           ...Αφήνοντας κάγκελο την δημοσιογράφο!!
Για του λόγου το αληθές δείτε το video εδώ...

*Διευκρίνηση:Η ερώτηση τέθηκε από την εργαζόμενη ως δημοσιογράφος στο  SUPER,όχι ως ορντινάτζα!...
              Δεν τέθηκε από τον ιδιοκτήτη του μέσου,μηδέ από την κάμερα!
Όσο για το δημοκρατικό δικαίωμα-υποχρέωση της δημοσιογράφου να ελέγχει την εξουσία ως φυσικό πρόσωπο-δημοσιογράφος;...Όσο θέλεις βρόντα-απάντηση δεν παίρνεις για τρεις βασικούς λόγους και έναν ενδεχόμενο.
1)Δεν σου έχει κολλήσει ο εργοδότης σου τα αναλογούντα ένσημα.
2)Δεν έχει προσκομίσει στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξοφλητική απόδειξη της κάμερας που κατεξοχήν χρησιμοποιεί,το μάνιουαλ του κατασκευαστή και την αντίστοιχη φορολογική ενημερότητα όταν την αγόρασε...
3)Χρωστάει και σε άλλους προμηθευτές πλέον της Μιχαλούς..

ΚΑΙ Ο ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ:Μηδέν άγαν...«Ποιος σε έβαλε μωρή να χαλάσεις τα super νιτερέσα μου με τον κουμπάρο»!