Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Έτσι,για τον τρόμο - τσαμπουκά της κυβέρνησης...Στο αυτόφωρο οι τρεις αγρότες και ο πιτσιρικάς «τυλιγμένος σε λαδόκολλα»!

 Την λογική της πυγμής επιστράτευσε σήμερα το απόγευμα 
σταMcDonald's,της περιοχής του Κιάτου,η κυβέρνηση.
 Προτάσσοντας ωμή βία που θύμιζε γιουρούσια ατάιστων «ανθρωπόσκυλων»... Με  χημικά μετέτρεψαν την περιοχή σε θάλαμο αερίων!
Τρεις συλλήψεις αγροτών για παρακώλυση της συγκοινωνίας και ένας νεαρός αγρότης,από το Κρυονέρι,«τυλιγμένος σε λαδόκολλα» για  πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα ...έτσι,για τον τρόμο  - τσαμπουκά της κυβέρνησης!
Οι τέσσερις θα οδηγηθούν αύριο στο αυτόφωρο,με τον νεαρό να κινδυνεύει με προφυλάκιση για μολότοφ που του φόρτωσαν...«δωράκι»
τα σαΐνια της ασφάλειας...
Ευτυχώς που δεν βρήκαν πρόχειρο μπουφάν με κουκούλα και ο άνθρωπος  θα γλυτώσει από τον τρομονόμο!

Με σύλληψη ...μάλλον για το θεαθήναι,απειλήθηκε και ο Δήμαρχος Σικυωνίων,ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την σύλληψη του πιτσιρικά.

Για το μπλόκο των αγροτών στο Κιάτο ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράταξης:Δεν θα περάσει ο φασισμός της συγκυβέρνησης! (διαβάστε εδώ) 
Η ΝΕ Κορινθίας του  ΚΚΕ  κατήγγειλε την ωμή και απροκάλυπτη επίθεση,απαιτώντας...
Να αφεθούν Τώρα ελεύθεροι οι συλληφθέντες  αγρότες! (δείτε εδώ)

Ενώ παράλληλα καλεί τους πολίτες του νομού να σταθούν απέναντι στην βάρβαρη κρατική καταστολή « Όλοι για έναν και ένας για όλους» όπως επιγραμματικά αναφέρει  στην  ανακοίνωσή της.
Τέλος η Λαϊκή Συσπείρωση αφού χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων που βρίσκονται στα μπλόκα του Μοριά,καταγγέλλει την περιφερειακή διοίκηση Πελοποννήσου (εδώ)...  ============================================================
Την ώρα που η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ με στήριγμα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των πλουτοκρατών έχει επιστρατεύσει το ψέμα, τη συκοφαντία, τη βία και τη καταστολή για να τρομοκρατήσει τους αγροτοκτηνοτρόφους, οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης βάλαμε τα προβλήματά τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και ζητήσαμε να βγει ψήφισμα συμπαράστασης, όμως οι δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το αρνήθηκαν γιατί πάγια θέση τους είναι να στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, την πολιτική προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, όπως άλλωστε συχνά δηλώνουν, είναι ξεκάθαρα απέναντι στα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων.
 ============================================================
Ενδιαφέρον θα έχει η ανταπάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και των λοιπών περιφερειακών παρατρεχάμενων - συμβούλων του νομού...που τόσο κόπτονται για το αγροτικό ζήτημα.