Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ωμή βία και καταστολή από την κυβέρνηση.

Το πραγματικό της πρόσωπο έδειξε χθες η κυβέρνηση στην εθνική οδό,στο ύψος της Ανθήλης Λαμίας.
Απο τη 1.30 το μεσημέρι και έως τις 2  η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο  όταν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά και δακρυγόνα,στους αγρότες, που πήγαν με τα πόδια στην εθνική,εμποδίζοντάς τους να ανέβουν στο οδόστρωμα.
Η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις και σε επί πλέον 15 προσαγωγές!
Δείτε:Άγριο ξύλο στην Ανθήλη ανάμεσα σε αγρότες και αστυνομικούς - Video Dailymotion
                          ΚΚΕ: Ωμή βία και καταστολή από την κυβέρνηση.
 Με αφορμή τη συμπλοκή των ΜΑΤ με τους αγρότες, το ΚΚΕ έκανε λόγο για «ωμή βία και καταστολή»
 «Μπροστά στην επίμονη άρνησή της να αντιμετωπίσει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, που παλεύουν για την επιβίωσή τους, η κυβέρνηση καταφεύγει στην ωμή βία, την καταστολή και το ψέμα.
Επιτίθεται με ΜΑΤ και χημικά σε αγρότες, που πραγματοποιούν ακόμη και συμβολικές διαμαρτυρίες, κλείνει το δρόμο σε τρακτέρ που ενισχύουν τα μπλόκα, απαγορεύοντας και αυτό ακόμη το δικαίωμα της συνάθροισης, αρνείται να συναντήσει εκπροσώπους των αγροτών, βαφτίζει τους φόρους παροχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Επίσης στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει πως «αυτές οι πρακτικές δε θα κάμψουν τους αγρότες αλλά θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο αγώνας τους».

 Εν τω μεταξύ, το μπλόκο των αγροτών της Νίκαιας στη Λάρισα θα επισκεφθεί σημερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.