Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Η Χρυσαλήτικη πανούκλα και η «άρρωστη» συνέντευξη της διευθύντριας του Παναρκαδικού νοσοκομείου.

Με μεθοδεύσεις υπό την ανοχή και ενδεχομένως την εύνοια της διοίκησης,που εφιαλτικά παραπέμπουν σε σκηνές και ρόλους,από την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα...
Ως άλλο τάγμα εφόδου,μια πολυπληθής ομάδα 30 - 35 μαγκουροφόρων, τραμπούκων της χρυσαλήτικης συμμορίας,μπουκάρισε ανενόχλητα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης,στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη!
Στόχος αυτή τη φορά μετανάστριες συνοδοί ασθενών ή αποκλειστικές νοσοκόμες.
Η διοίκηση του νοσοκομείου όχι μόνο δεν απέτρεψε την «έφοδο», αλλά την επόμενη ημέρα η διοικήτρια του νοσοκομείου Ελένη Σιουρούνη δέχθηκε στο γραφείο της μέλη της χρυσαλήτικης συμμορίας!...  

(δείτε εδώ):
Μετά τον ιδρώτα και τη σκληρή «εργασία»,από κοινού η διευθύντρια απολαμβάνει τον «πολύ ωραίο και σωστό διάλογο» με τις χρυσαλήτικες πουτάνες!...

Εγείροντας σοβαρότατο ζήτημα για την «κοινή» μεθόδευση που βγάζει...μάτια,παραχωρεί κοινή συνέντευξη τύπου...!
Η κυρία Σιουρούνη προκαλώντας τους πάντες έκανε λόγο για στόχους  κοινούς...
«Καταρχήν να σας πω ότι έγινε ένα πολύ ωραίος και σωστός διάλογος με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Ο στόχος μας είναι κοινός, δηλαδή συμφωνούμε ότι δεν μπορούν να εργάζονται στα νοσοκομεία άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται παράνομα και δεν φορολογούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σιουρούνη.
Μάλιστα στη συνέχεια της συνέντευξης επαναλαμβάνει πως «οι στόχοι μας είναι κοινοί και από την πλευρά του νοσοκομείου και από την πλευρά της Χρυσής Αυγής».
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γεώργιος Παπασταματάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κοινή συνέντευξη τύπου με τοπικό εκπρόσωπο κόμματος, εγείρει ερωτηματικά, όχι βεβαίως για το γεγονός καθ' αυτό (της κοινής συνέντευξης), όσο για το αντικείμενο της «συνεργασίας» των δύο πλευρών.
Είναι αυτονόητο ότι το θέμα των αποκλειστικών νοσοκόμων πρέπει ν' αντιμετωπιστεί από την πολιτεία, ιδία δε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Με τρόπο όμως θεσμικό και νομικά αποδεκτό» σημειώνει.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Ελένη Σιουρούνη, την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να κοπάσει τις αντιδράσεις και να «μαζέψει» τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε με τη Χρυσή Αυγή.
Σε αυτή αναφέρει πως η διοίκηση του νοσοκομείου μπορεί και οφείλει «εντός των ορίων της νομιμότητας να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει για θέματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του,εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, πολιτικών κινήσεων, πολίτες και μέλη της κοινωνίας. Πολύ περισσότερο εάν κάποιοι από αυτούς, εκπροσωπούνται ή εκπροσωπούν άλλους, στο εθνικό κοινοβούλιο».
Η ιατρική επιστήμη μάλλον σηκώνει τα χέρια στην ενδεχομένως «κλινική περίπτωση»της κυρίας διευθύντριας...
Ο δε αρκαδικός λαός οφείλει να τις υπενθυμίσει πως δεν υπάρχει για τον άνθρωπο κάποιο ώφελος,από όλα τα αγαθά του κόσμου,όταν έχει χάσει την ψυχική του υγεία...