Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τερψιλαρρύγγια... "ντοκουμέντα" να βρει δουλειά και η γλώσσα των πολιτικών αντιπάλων του Χουσελά!

 Ο Βασίλης Κελλάρης ένα μήνα πριν αλλάξει η διοίκηση της ΔΕΥΑ Σικυωνίων (1/2/2013) ,ως πρόεδρος του “Οικοσύλκο” και με προφανή στόχο να αφυπνίσει την επιτροπή παραλαβής έργων του Δήμου Σικυωνίων,συνέταξε μια επιστολή - διαμαρτυρία ,περιγράφοντας - επακριβώς συνεχείς υποχωρήσεις σε συγκεκριμένο σημείο του οδοστρώματος,στο Δ.Δ. Κάτω Διμηνιό,την οποία και κοινοποίησε στα τοπικά ΜΜΕ ζητώντας να δημοσιευθεί ως ακριβώς έχει...                   
Τίποτα περισσότερο ... τίποτα λιγότερο ...
Βεβαίως σε συνέχεια της επιστολής ο καθένας θα μπορούσε να τοποθετηθεί δημοσιογραφικά ή μη...σχολιάζοντας την επιστολή,αλλά παίρνοντας και την προσωπική ευθύνη των απόψεών του...
Αντ' αυτού στις 15 Φεβρουαρίου 2013 στον ιστότοπο korinthian news.gr (δείτε εδώ) αφού επί ένα δεκαπενθήμερο,με την «άγνωστη» που τους υπαγόρευσαν συνταγή... «μαγείρεψαν» σε σιγανή φωτιά την επιστολή - για να αποστηθίσουν το κείμενο...«Έκαψαν» την επιστολή και σερβίρισαν  την κεντρική ιδέα!
Κατά το δοκούν...Όπως ακριβώς την συν...έλαβαν από τους συνεργάτες τους!

Προσθέτοντας και τα ανάλογα τερψιλαρρύγγια... "ντοκουμέντα" ΕΔΩ....να βρει δουλειά και η γλώσσα,των πολιτικών αντιπάλων του Χουσελά!

Ο Βαγγέλης ο Χουσελάς σήκωσε το γάντι,με λιτό τρόπο που βγάζει μάτια ...φώτο


Αλλά μπροστά στο Q (άι κιου) της  korinthian news.gr σηκώνει τα χέρια ψηλά!!
ΣΣ.(η υποσημείωση από την korinthian news....« 1.Διευκρινίζουμε ΞΑΝΑ ότι τις δηλώσεις τις έκανε ο κ. Κελλάρης στην korinthiannews.gr αλλά η φωτο που βάλαμε (το αυτοκίνητο μέσα σε ένα αυλάκι) είναι του αρχείου μας.
Όλα τα ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτο αρχείου σε πολλά θέματα, όπως κάναμε και εμείς!
Άρα η παραπάνω φωτο είναι αρχείου και ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Δεν χρειαζόταν λοιπόν να γράφει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ότι είναι ψέμα μία φωτο αρχείου!!!» 

* Τ'ακούς Βαγγέλη;...Το συμπέρασμα!  Απάντησέ του τώρα με «αποκλειστικές δηλώσεις» αν μπορείς...να έχουμε και μείς θέμα για την νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής!

Ενδεχομένως ο τρόπος που ο συγκεκριμένος ιστότοπος αντιλαμβάνεται την δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ να μην αποτελεί είδηση...Οπότε η οποιαδήποτε συνέχεια...πέρα από την πλάκα (καλή είναι κι' αυτή) δεν έχει πολιτική ουσία.

Σε τοπικό όμως κοινωνικοπολιτικό επίπεδο,αν το γαϊτανάκι θα συνεχιστεί...φωτογραφίζει ευθέως ανήθικες πολιτικές αθλιότητες,δεδομένου ότι τα ονοματεπώνυμα,του δικτύου των μεντόρων,που διαχειρίζονται τις «πνευματικές» δραστηριότητες  του συμπαθούς «δημοσιογράφου»,είναι απόλυτα ευανάγνωστα...