Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με «Α.ΝΟ.ΣΙ.» θα σηκώσει την πεσμένη οικονομία το « ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ» στο Κιάτο!

Είμαστε καταδικασμένοι ή μπορούμε να κάνουμε κάτι ;αναρωτήθηκαν συμπαραταγμένοι ως ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ πολίτες από το Κιάτο,ας πούμε...
Που τελευταία περνάνε μια παρατεταμένη κρίση «κοινωνικής αυτενέργειας»,αλλά δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια...
Πήραν την τύχη στα χέρια τους και αποφάσισαν να κόψουν το Ανταλλακτικό Νόμισμα Σικυωνίων «Α.ΝΟ.ΣΙ.»  που θα σηκώσει λίγο ψηλότερα την πεσμένη τοπική οικονομία!
Αρωγός αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας των πολιτών,που σημειωτέον υποστηρίχθηκε,δια της παρουσίας του... από τον ΜΚΟ επίτροπο κύριο Ευάγγελο Σπινθάκη καθώς και από το κίνημα «δεν πληρώνω - οτι θέλω λέω...», θα σταθεί και ο Φενεάτης επιστήμων Σπύρος Σταματόπουλος που δεσμεύτηκε ως οικονομολόγος και παρεμπιπτόντως ως δήμαρχος ότι θα απαιτήσει,από την περιφέρεια Πελοποννήσου  ...απειλώντας ότι δεν θα ξανακατέβει για δήμαρχος ,την σκληρή ισοτιμία του νέου νομίσματος έναντι του ευρώ!
Από το πάνελ των συντονιστών «σαν πανηγύρι» που έλαβε χώρα,χθες Κυριακή, στο θέατρο του δημαρχείου Κιάτου,απέκλεισαν με μια συμβολική κίνηση  που ενίσχυσε το επαναστατικό - αντιμνημονιακό μικρόκλιμα της εκδήλωσης και κέρδισε το χειροκρότημα των επισήμων,το υπαλληλικό στέλεχος  της τράπεζας Πειραιώς,Βαγγέλη Χουσελά,θεωρώντας τον υπεύθυνο για το ξεπούλημα της ΑΤΕ Bank στην Πειραιώς.
Το παραπάνω περιστατικό σχολίασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων κύριος Τάσος Λεονάρδος που παρευρίσκετο στην εκδήλωση,εκθειάζοντας τα πολιτικά αντανακλαστικά των συντονιστών - ιδιαίτερα του κυρίου Σπύρου Κουρούμπαλη,ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για απολιτίκ συμπεριφορές του δημάρχου,τονίζοντας πως το παίζει  ισορροπιστής με σύστημα Coca-Cola...