Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αποκωδικοποιώντας τις «εκθέσεις ιδεών» Ζαχαρόπουλου με φόντο το προεκλογικό ραβαΐσι, στο Κιάτο

Πρωτομαγιάτικα ,αλλά και Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ της αλειψάσης τον Κύριο μύρω πόρνης γυναικός...
Διάλεξε  ο Νίκος Ζαχαρόπουλος να ξανά-βγάλει «αυτοδιοικητικό φιρμάνι»,ανακοινώνοντας την δημιουργία ή την πρόθεση δημιουργίας  νέας «αυτοδιοικητικής» κίνησης, στο Κιάτο

Φιλοδοξώντας με αυτόν τον τρόπο να διεκδικήσει ρόλο στη τοπική  διοίκηση,του Δήμου Σικυωνίων.

Τότε,στα χρόνια του Χριστού ,η γυναίκα -  πόρνη κατάφερε να προσεγγίσει τον Κύριο και να πάρει την μεγάλη τιμή να διακηρύσσεται το ενάρετο έργο της σε ολόκληρο την οικουμένη,χάριν στο πολύτιμο άρωμα που η τιμή του ήταν γύρω στα τριακόσια δηνάρια...
Στην περίπτωσή μας όμως - στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε...ο κυρ- Νίκος με λίγο « μελί και χαλβά» που διαθέτει...κι' αυτά για να τρατάρει κανά αφελή περαστικό,στο προεκλογικό ραβαΐσι...  δεν φαίνεται να μπορεί να προσεγγίσει,όχι τον Κύριο...Αλλά μήτε τον γενειοφόρο Πέτρο δεν μπορεί να δελεάσει,με τέτοια καλούδια!

Παρ' όλα αυτά,όμως,αίσθησή μας είναι ότι  «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»,που έχει ήδη  αρχίσει να ψήνεται...κι'ας σφυρίζουν  κάποιοι δήθεν αδιάφορα,ενώ ξέρουν ότι ο Ζαχαρόπουλος αυτή τη φορά είναι εκμεταλλεύσιμος - έτοιμος για όλα -  και δεν μπλοφάρει...

Η ανακοίνωση  του  ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ (δείτε εδώ) που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις πριν λίγες μέρες του ανέκοψε την πνευματική και ψυχική διέγερση προς τα αριστερά,καθώς ξεκαθάρισε:Δεν προκρίνουμε προσωπικές στρατηγικές, λογικές παραγοντισμού και ανάθεσης σε «εκλεκτούς»
Βεβαίως για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν έπαιξε ποτέ το σενάριο ο πρώην αντιδήμαρχος να είναι στη λίστα των ανθρώπων που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιολογούσε για την στελέχωση των ψηφοδελτίων του, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
*Επικαλούμενοι την νωπή ακόμη εμπειρία τους από την περιπέτεια με το Νίκο Χανιά...πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος της Κουμουνδούρου,δικαιολογούν off the record την έως και απαξιωτική θέση που έχουν στην - ως υπόθεση εργασίας - ενδεχόμενη  αυτοπρόταση Ζαχαρόπουλου,να ηγηθεί παραταξιακού ψηφοδελτίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το αστυνομικό δαιμόνιο του κυρ-Νίκου,που το «σακουλεύτηκε» και έκανε ένα κλικ δεξιά - ως  ένα ενδιάμεσο στάδιο- με την επιστολή  του...
Επιχειρεί κατ' αρχήν ο κυρ- Νίκος σιγοτραγουδώντας το Μάη μου με, Μάη μου με τα λούλουδα...πάλε στο νου μου σ’ έβαλα και δεν κοιμήθκα απόψα... να ψαρέψει σε θολά νερά,με «πατριωτική» τεχνική,ακροατήριο άλλου  "απολιτίκ" τύπου - το λεγόμενο και ακομμάτιστο!...

Στέλνει SMS σε όλους να διαβάσουν το μανιφέστο του (εδώ)... - και αν του κάτσει του 'κατσε !!

Προσέξτε τώρα το new look του κυρ-Νίκου,αν και δεν είναι κεραυνός εν αιθρία ..«όλοι μαζί,σε συνεργασία και με την αστυνομία,να κάνουμε μια νέα αρχή στο Κιάτο,για να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα,που προέρχεται από την υπερμετανάστευση»!
Το παλεύει ο κυρ-Νίκος,ευελπιστώντας πως έτσι θα δημιουργηθούν οι ικανές εκείνες προϋποθέσεις... ώστε κάποιοι που παραμονεύουν στα σκοτεινά να τον προσέξουν και επενδύοντας στο πρόσωπό του,να τον θέσουν ως επικεφαλή ψηφοδελτίου.
Και ψηφοδέλτιο όμως να μην μπορέσουν να συμπληρώσουν,θα τους έχει ξεμείνει διαθέσιμος ο κυρ-Νίκος,στον χρυσαλήτικο πυρήνα,να τον τζογάρουν όπως αυτοί γουστάρουν...παίζοντάς τον  διπλή παραλλαγή!
 Ενδεχομένως να κάνει του Χάρη...που πάει κι αυτός για δήμαρχος!
Παρακάμπτοντας «μπλακ λιστ» και άλλες περασμένες ιστορίες μπορεί να καλοβλέπει το «πεσκέσι » με τα κουκιά και τον κυρ-Νίκο,ως «μαϊντανό»!
Κάπως έτσι με λίγο «μελί και χαλβά»  και τον κυρ - Νίκο να παίζει το βιολί του δίπλα στο Χάρη...
Δεν θέλει και πολύ να στηθεί το ραβαΐσι,που θα κάνει γυαλιά-καρφιά,το μαγαζί του Ζαχαριά...