Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άλλα η φωνή του ναύτη...άλλα του Ιερώνυμου...και άλλα νταλλων τα συγχαρητήρια του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αναστάσεως στην Αθήνα,την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψελνε το «Χριστός Ανέστη» οι ναύτες που παρευρισκόντουσαν ως τιμητικό απόσπασμα στην οδό Σκουφά του Κολωνακίου αντιδρούν!
Ενδεχομένως γιατί δεν πίστεψαν ότι ο Εβραίος Ραββίνος Ιησούς Χριστός ανεστήθη,καθότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα το ξέρανε οι Εβραίοι συμπατριώτες του και θα το έγραφε το Ταλμούδ.!
Αντιδρούν όμως και για έναν επιπρόσθετο λόγο...Γιατί μπορεί μεν ο χριστιανισμός να είναι η θρησκεία της αγάπης,της ειρήνης και του ελέους...όμως τα  Ελληνόψυχα αυτά Ελληνόπουλα,που μπορεί να ήσαν και  Χρυσαυγιτόπουλα... ξέρουν πολύ καλά πως εκτός από το θεό του ελέους υπάρχει και ο τιμωρός θεός!
Εις ένδειξιν ,λοιπόν,διαμαρτυρίας άρχισαν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος... και ως παιδιά της Ελλάδος παιδιά... που σέβονται την ιστορία του τόπου και το μεγαλείο της φυλής...μας θύμισαν την άγρια σφαγή των Τούρκων από τα παλικάρια του Κολοκοτρώνη που είχαν επικεφαλής τον κοντοχωριανό του Μπούκουρα...Νικήτα Σταματελόπουλο ή Νικηταρά ή Τουρκοφάγο!
Πασίγνωστο ρατσιστή της εποχής εκείνης,όπως θα έλεγε και ο Μιχαλολιάκος...

Και ενώ ήταν σχεδόν βέβαιον πως τα ηρωικά αυτά πατριωτόπουλα θα βρούν τον μπελά τους απο την  ΕΔΕ που θα διεξαχθεί  στο Στράτευμα,ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ,στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, πήρε θέση υπέρ των ναυτικών δοκίμων,δίνοντάς τους συγχαρητήρια!