Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Όταν εμπορικοί σύλλογοι,όπως της Κορίνθου, «συνδικαλίζονται» εν είδει ντίλερ...

Όταν οι εμπορικοί σύλλογοι,όπως της  Κορίνθου, «συνδικαλίζονται»  εν είδει ντίλερ ασφαλιστικών εταιρειών, που πλασάρουν  ασφαλιστικά πακέτα εμπορίας  προϊόντων και παροχής υπηρεσιών υγείας...Να ζήσουμε, να τον θυμόμαστε τον Ασφαλιστικό Φορέα...
Κάρτα Υγείας προαναγγέλλει το Δ.Σ.  του  Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου  για τα μέλη του  ...αλλά και για το αλισβερίσι με τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα,που τώρα με «νέες» τιμές,στα πλαίσια της αγοράς... θα μπορούν να προσελκύουν πέραν των ανασφάλιστων Αλβανών φουκαράδων,που πληρώνουν cash ...και τους επίσης φουκαράδες εμπόρους,που επίσης θα πρέπει να πληρώνουν με τον ίδιο τρόπο...Παρότι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους,όπως αυτές - κατά το δοκούν έχει ορίσει η κοινωνική πολιτική των ιθυνόντων...
Ενδεχομένως τώρα με τις  «νέες» τιμές  θα έχουν την οικονομική ευχέρεια να πληρώσουν (οχι βάσει κρατικού τιμολογίου) διαγνωστικές εξετάσεις και στη συνέχεια νοσηλεία - αν χρειαστούν,σε ιδιώτη παροχέα!     
Κάπως έτσι το σκέφτηκε το πράγμα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και βρέθηκε, από ευχάριστη θέση ,στο «τσακίρ κέφι» να ρίξει και μια ανακοίνωση...                     
« Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ένας από τους κύριους στόχους της Διοίκησης του Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ που αφορά την δημιουργία Κάρτας Υγείας για τα μέλη του Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι πλέον προς υλοποίηση.
Μετά από επαφή με όλα τα Διαγνωστικά- Ιατρικά κέντρα της Κορίνθου εξασφαλίσαμε χαμηλές τιμές για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν, αποκλειστικά για τα μέλη του Ε.Σ.Κ.
Ως εκ τούτου θα διανεμηθούν ονομαστικές Κάρτες Υγείας σε όλα τα ενεργά μέλη του Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ,ώστε να μπορούν μαζί με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να ωφελούνται από τις νέες μειωμένες τιμές.
Επιπλέον βρισκόμαστε σε συζητήσεις για παροχή Ομαδικής Ασφαλιστικής Κάλυψης σε όλες τις επιχειρήσεις – Μέλη του Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ έναντι εξαιρετικού χαμηλού αντιτίμου ,κάτι που πιστεύουμε θα βοηθήσει πολλούς συνάδελφους μας , αφού σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία το ποσοστό των ανασφάλιστων επαγγελματιών ανέρχεται στο 60% ».

Με εκτίμηση,
Εκ του Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ .
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 Γραφείο Ε.Σ.Κ : 2741028555