Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Έβαλε «πάγο» στις φήμες ο Βασίλης Παγώνης!

Όσο ο Χρήστος Ζαχαριάς κωλυσιεργεί να δημοσιοποιήσει επίσημα την,ειλημμένη κατά τη γνώμη μας,απόφασή του να ηγηθεί του δημοτικού ψηφοδελτίου,που παραδοσιακά στηρίζουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ - Τόσο κάποιοι θα ρίχνουν « στρακαστρούκες»...μπας και βολέψουν σε κάνα ψηφοδέλτιο της πλάκας τη « μάνα  » τους...άντε και πεντέξι χρυσαλήτες ακόμη! 
Τι …σκέφτονται οι δύο πρόεδροι Β. Παγώνης και Χ. Μπρίλης;τιτλοφορείται η "στρακαστρούκα" από την korinthiannews  (δείτε εδώ).
Ο πρόεδρος όμως του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,Βασίλης Παγώνης,έβαλε «πάγο» στις φήμες... Διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρες» που για τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια τον θέλουν από θέση  «λαγού» να συσκέπτεται με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Κορινθίας κ. Χ. Μπρίλη, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ως υποψήφιοι στο δήμο Σικυωνίων!....

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κύριος Παγώνης μας επανέλαβε - για πολλοστή φορά - πως δεν είναι στους άμεσους στόχους του η διεκδίκηση κάποιου αυτοδιοικητικού ρόλου, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
«Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επιδιώκει να έχει  καλές  σχέσεις,που προάγουν το συνεργατικό πνεύμα σε επίπεδο κοινωνίας,με όλους τους μαζικούς φορείς ή αυτοί είναι επαγγελματικοί ή είναι εργοδοτικοί ή είναι τα σωματεία των εργαζομένων ή πρωτοβουλίες πολιτών ή ο κάθε κύριος Μπρίλης.
Επομένως είναι λάθος να διερμηνεύονται αυθαίρετα οι προθέσεις μου,όταν μάλιστα δεν έχω εκδηλώσει έμμεσα ή άμεσα πρόθεση να συμμετάσχω σε κάποιο αυτοδιοικητικό σχήμα» μας είπε ο κύριος Παγώνης και συνέχισε:
«Εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου,αλλά και ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και  αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου συμμετέχω ενεργά ώστε να υλοποιηθούν σημαντικές δράσεις - με θετικό πρόσημο για την πόλη μου,την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο...Αυτό τον κοινωνικό ρόλο έχω - προς το παρών -  επιλέξει να υπηρετώ και σίγουρα με εκφράζει».
Μπορεί στην πολιτική να ισχύει το ποτέ μη λες ποτέ...Όταν όμως έχεις να κάνεις με πολιτικά όντα του μεγέθους του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,που γνωρίζουν καλά την τέχνη του πολιτεύεσθαι,αλλά και την εποχή που το πολιτικό «τάιμινγκ» τους ευνοεί...
Καταλαβαίνεις πως δεν έχουν κανένα λόγο να βάλουν αυτογκόλ στην πολιτική τους καριέρα...που  για τους ιδίους εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.