Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Για να τους έρχεται τζάμπα ο εργαζόμενος και η « προσφορά »... Εις υγείαν του «πελάτη» !!

Τα super market στο χώρο... της υγείας - Η αλυσίδα super market Κρητικός λανσάρει την κάρτα υγείας Med4U!
Ενδεχομένως από κάποιους να κατηγορηθούμε για «κυνήγι μαγισσών» αν συνδέσουμε τον μαυραγοριτισμό της κατοχής και αυτούς που κραύγαζαν "Βάστα Ρόμελ" ώστε να διατηρηθεί στην Ελλάδα η Γερμανική κατοχή και φυσικά οι ίδιοι να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους...
Με τον ιδιο τρόπο αντιλαμβάνονται και σήμερα, τα τμήματα μάρκετινγκ των super market , την οικονομική κρίση και την απώλεια των ασφαλιστικών καλύψεων των εργαζομένων...
Επιχειρούν συνεργασίες -  στοχεύοντας την επιπλέον κονόμα -  με «πεινασμένα» γιατρουδάκια , συγκεκριμένης ειδικότητας  (δείτε εδώ) καθώς επίσης και με διαγνωστικά κέντρα (βαποράκια της ιδιωτικής υγείας) που δραστηριοποιούνται στην ελληνική ύπαιθρο...ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, από τις ανασφάλειες  του κοσμάκη... που οι ακολουθούμενες πολιτικές του έχουν δημιουργήσει.
 Τι είναι αυτές οι περίφημες ασφαλιστικές καλύψεις μέσω των καρτών υγείας;
Οι συγκεκριμένες κάρτες αν και βρίσκονται στην ελληνική αγορά εδώ και τέσσερα  χρόνια, ωστόσο δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά,για  τους εμπνευστές τους ,αποτελέσματα ... Οι τιμές που  κυκλοφορούν στην αγορά  είναι 50 έως 80 ευρώ το χρόνο,με καθοδική τάση,συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού των ντίλερ...
κλικ στην εικόνα
Στην πλειοψηφία τους, οι κάρτες υγείας δεν αποτελούν πρωτοβουλία των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων ή των τραπεζών, καθώς η διαμόρφωση και η διακίνησή τους πρέπει να γίνεται από άλλη εταιρεία πάροχο, που δεν έχει δεσμεύσεις με ιατρούς ή διαγνωστικά κέντρα, όπως, πιθανόν, να έχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Εξάλλου, τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια διαθέτουν τις δικές τους κάρτες  που αφορούν τα συγκεκριμένα νοσοκομεία.
Επίσης, δεν εκδίδονται από τραπεζικούς ομίλους, καθώς οι κάρτες υγείας με συνδρομή δεν είναι συνδεδεμένες με κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Εκδότες τους είναι μικρότερες ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα ή ακόμη και εταιρείες εκτός του χώρου της υγείας, που έχουν δραστηριοποιηθεί έντονα προς αυτήν την κατεύθυνση, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν αύξηση της πληρότητας, του τζίρου και της επισκεψιμότητάς τους... Kάθε μέλος του Club Card Κρητικός συγκεντρώνοντας 1000 πόντους στην κάρτα του αποκτά δωρεάν την κάρτα υγείας Med4U, ενώ έχει παράλληλα τη δυνατότητα να επεκτείνει το πρόγραμμα και σε οικογενειακό και με κόστος 30 ευρώ να προσθέσει στην κάρτα 5 μέλη της οικογένειάς του. 

Άιντε τώρα να καταλάβει ο  ανασφάλιστος Αλβανός  ή ο  απελπισμένος άνεργος  που το μαρούλι στα δόντια του θεωρείται σημάδι καλοζωίας...ότι οι παροχές αφορούν τον καθαρισμό των δοντιών του! 

Εκτός όμως από τους πελάτες,οι αλυσίδες των  σούπερ μάρκετ ,όπως ο Σκλαβενίτης αγοράζουν ομαδικά πακέτα για παροχή κάρτας υγείας προς τους εργαζομένους τους - που ενδεχομένως τους έχουν ανασφάλιστους...  Η τιμή είτε αφορά πελάτες - είτε αφορά εργαζόμενους  είναι ασφαλώς χαμηλότερη  όταν πρόκειται για ομαδικό πακέτο.
Απολαμβάνοντας επιπροσθέτως το πλεονέκτημα  ότι το σύνολο του ποσού εκπίπτει και φορολογικά...
Για να τους έρχεται τζάμπα ο εργαζόμενος και η « προσφορά »... Εις υγείαν του «πελάτη» !!