Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ρέκβιεμ με τα βουρκωμένα μάτια της Έλλης – Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ (video)

 Ήταν 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοινώσει την απόφαση – σοκ για το λουκέτο της ΕΡΤ. Στο Ραδιομέγαρο επικρατεί αναβρασμός.
 «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι μια μέρα δύσκολη για την πολιτική επικαιρότητα. Εμείς θα κάνουμε το τελευταίο από ότι φαίνεται δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης.Υπάρχει πολύ μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον κόσμο που δουλεύει στην ΕΡΤ».  
 Η πόρτα της κεντρικής εισόδου ανοίγει και εμφανίζεται η Έλλη Στάη, με αγέρωχο βηματισμό, γυαλιά ηλίου και το κινητό της τηλέφωνο ανά χείρας.
Έκπληξη; Για όσους δεν τη γνωρίζουν καλά, ναι. Η “σιδηρά κυρία” των δελτίων ειδήσεων δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο “ρέκβιεμ” της ΕΡΤ. Από εκεί ξεπήδησε άλλωστε… Τι κι αν έχει κατηγορηθεί για τις πολιτικές της παρέες, τι και αν έχει μπει στο στόχαστρο για τους παχυλούς της μισθούς. Η δημοσιογράφος δεν αδιαφόρησε για τις εξελίξεις, δεν φοβήθηκε για τυχόν αντιδράσεις προς το πρόσωπό της και βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Το φλοράλ printed chic φόρεμα που μπήκε στο Ραδιομέγαρο ήταν και το ρούχο με το οποίο και εκφώνησε το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ, αφού το συνδύασε με ένα κοραλί σακάκι.
Και σε αυτό, το “αποχαιρετιστήριο” δελτίο, έμελλε να δούμε ένα άλλο πρόσωπο της -πάντοτε- ψύχραιμης και στιβαρής δημοσιογράφου. Με συγκίνηση και εμφανώς τρακαρισμένη έκανε το πρώτο on, σχεδόν βουρκωμένη έδωσε την τελευταία πάσα… Δείτε το βίντεο…
Μάλιστα, σε μια μη τηλεοπτική κίνηση, αποχαιρέτισε χωρίς να πέσουν πλάνα είτε από τον εξωτερικό χώρο, είτε έστω το σποτάκι που είχαν ετοιμάσει, αλλά “επέτρεψε” στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την αλλαγή on air των παρουσιαστών.
Το δελτίο που παρουσίασε ήταν στο… δικό της πλαίσιο.
Με έντονες πολιτικές αναφορές, μακριά από συνδικαλισμούς, κάλεσε τον “συνάδελφο” Σίμο Κεδίκογλου “που παρακολουθεί” να βγει στον “αέρα” του δελτίου, ασκώντας αφόρητη πίεση στην κυβέρνηση. Φυσικά και όταν άρχισαν να δίνουν “πάσες” στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής, στο στούντιο του Ηρακλείου, βγήκε έξω από τα νερά της. Και κάπου εκεί αποχαιρέτισε…
Το τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ έμελλε να είναι η παρθενική -και μοναδική ίσως- εμφάνιση μιας άλλης Στάη. Της πιο ανθρώπινης από ποτέ!

πηγή:KoolNews (του Γιώργου Πράτανου)