Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε...η προς Κορινθίους επιστολή του βουλευτή Κώστα Κόλλια

Το τοπικό ιστολόγιο Korinthian News φιλοξενεί απάντηση του βουλευτή Κορινθίας Κώστα Κόλλια, σχετικά με το δημοσίευμα Καίει τη σύζυγο του Κώστα Κόλλια ,το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που κατά τη γνώμη μας δεν επιδέχεται παρερμηνείες...   

 
Το πόρισμα που «καίει» τη σύζυγο του βουλευτή αναφέρει για την Αθανασία – Δέσποινα Κόλλια «Συγκεκριμένα, το 2008, 2009 και 2010, χρονιές που εκείνη δεν βρισκόταν στον Σολομό Κορινθίας, αλλά στην Αθήνα, φαινόταν ότι ενέκρινε κάθε μέρα αιτήσεις συνταξιοδότησης και παροχές υγείας.
Μάλιστα για τις… «υπηρεσίες» της έλαβε το ποσό των 3.737,34 ευρώ! »
Ως  γνωστόν ο  ανταποκριτής του ΟΓΑ επιμελείται όλων των θεμάτων που αφορούν ασφαλισμένους του ΟΓΑ του Δήμου και εκδίδει βιβλιάρια υγείας και βεβαιώσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τους ασφαλισμένους αυτούς.
Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας πως ο ανταποκριτής του ΟΓΑ μπορεί  ενίοτε  να λειτουργεί υποστηρικτικά και ως « πελατειακός μηχανισμός» της όποιας εξουσίας...
προσφέροντας...κατόπιν ενεργειών,τις «υπηρεσίες» του!
Το πόρισμα  του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης αναφέρει ότι: «η σύζυγος του βουλευτή αντί να παραιτηθεί...άφησε την σφραγίδα της σε τρεις συναδέλφισσές της, οι οποίες και υπέγραφαν εξ ονόματός της μέχρι και τον Νοέμβριο του 2010.»
                                                        Ο νοών νοείτω…
Ο κύριος Κόλλιας κάνει πως δεν καταλαβαίνει...
Το δημοσίευμα, ενώ στον πρωτοσέλιδο τίτλο δημιουργεί εντυπώσεις, στο κυρίως άρθρο, κάνοντας χρήση του πορίσματος του ΟΓΑ, με δικαιώνει απόλυτα,λέει ο Κώστας Κόλλιας!
Α) Το πόρισμα ,λέει,«Επιβεβαιώνει ότι στο διάστημα της απόσπασής της, η σύζυγός μου ουδέποτε έλαβε αμοιβή από τον ΟΓΑ... »
Ο κύριος Κόλλιας με «δημιουργική λογιστική» διαγράφει τις λέξεις «Μάλιστα για τις… «υπηρεσίες της έλαβε το ποσό των 3.737,34 ευρώ!» που,σύμφωνα με το δημοσίευμα,αναφέρονται στο πόρισμα...
Προχωρεί με λογιστικό οίστρο,ο Κώστας Κόλλιας,επικαλούμενος ότι ουδεμία ζημιά υπέστη ο ΟΓΑ, παραθέτοντας απόσπασμα από το πόρισμα του Οργανισμού όπου αναφέρεται ότι «ο ΟΓΑ δεν ζημιώθηκε διότι τα χρήματα θα τα κατέβαλε ούτως ή άλλως σε όποιον οριζόταν στη συγκεκριμένη θέση ».

Τι λέει δηλαδή ο Κώστας Κόλλιας;
Αφού ο  ΟΓΑ δεν ζημιώθηκε διότι τα χρήματα θα τα κατέβαλε ούτως ή άλλως...Εσείς  που κολλάτε! 
 Το αν ο τρόπος που ο βουλευτής αντιλαμβάνεται τα πράγματα υποκρύπτει  σκοπούς άλλους ή χαρακτηρίζεται από έλλειψη ηθικών ενδοιασμών και πολιτικής συμπεριφοράς,εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω...
Αποφεύγοντας έτσι να συμπεριληφθώ στους «λασπολόγους »,που ο βουλευτής παραδίδει στην κρίση των συμπολιτών του!...
Επειδή όμως όποιος έχει μάτια βλέπει ...καλό θα ήταν οι συμπολίτες του κυρίου Κόλλια να θυμηθούν την φράση του Ελύτη από το «Αξιον Εστί»
                    Ήρθαν ντυμένοι “φίλοι” αμέτρητες φορές οι εχθροί μας…