Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο κολλητός του Σαμαρά ως «τίγρης» μαινόμενος βαυκαλίζει τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα εκατομμύρια της διαφήμισης του ΟΠΑΠ είναι πολλά και τα μοιράζει πλέον ο Μελισσανίδης, ο κολλητός του Σαμαρά...
 Χθες το μεσημέρι  στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της Ένωσης,το "αφεντικο" της ΑΕΚ ερωτήθηκε (ως εμπλεκόμενος και στον ΟΠΑΠ) για τη δυσαρέσκεια των Ερυθρόλευκων και τη φημολογία περί απόσυρσής τους από τη χορηγία του ΟΠΑΠ .                                                        Απολαύστε πως αντέκρουσε τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, ο "σοβαρός" επενδυτής,κύριος  Μελισσανίδης ,που πλέον ρυθμίζει  τις σχέσεις του ΟΠΑΠ με τον ελληνικό αθλητισμό... σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο κινείται πλέον η ΟΠΑΠ ΑΕ και ποιοι είναι εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις.
«Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς φιλάκια. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν τη χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες.Με τσίου-τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν;».                                                                
και ως "τίγρης" μαινόμενος συνεχίζει να επιχειρεί να βαυκαλίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ ...
«Αυτοί τελειώσανε. Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου.... ες είναι αυτές».
*Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ΟΠΑΠ, που στηριζόταν στους τρεις άξονες της ανάπτυξης της αθλητικής οικονομίας, της κοινωνικής προσφοράς και της διαφάνειας.  
Κάνει λόγο για μεγάλο σκάνδαλο σχετικά στον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί η χορηγική "πίτα" του ΟΠΑΠ, που θέλει την ΑΕΚ της ερασιτεχνικής κατηγορίας να παίρνει 2.5 εκ. ευρώ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να λαμβάνει μόνο 2 εκ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός (δεύτερο brand name) μόλις 1.5 εκ. ευρώ!
Η απάντηση του Ολυμπιακού στα όσα ειπώθηκαν στο περιθώριο της παρουσίασης της φανέλας της ΑΕΚ ,από το "αφεντικό" της Ένωσης είναι η εξής:
 «Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη, είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού. Ο κ. Μελισσανίδης δεν δικαιούται δια να ομιλεί.                                                                                       Άλλωστε και όταν το κάνει, τα ελληνικά του, που είναι επιπέδου Νηπιαγωγείου, ούτε καν Δημοτικού, δεν τον βοηθούν να γίνει κατανοητός.
Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου, του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη με βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και νυχτερινές εισβολές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών.
 Προφανέστατα δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου, που η επιχειρηματική του διαδρομή είναι στρωμένη με καταδίκες και κατηγορίες για λαθρεμπόριο κατά συρροή, για εκβιασμούς και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις και φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσα μας.

Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα...

Επειδή μάλιστα φαίνεται ότι τον καίνε τα τελευταία 15 χρόνια, που εκείνος πλούτιζε το ποινικό του μητρώο μακριά από το ποδόσφαιρο, να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα. Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία.
                                          Όσο για το μέλλον εδώ είμαστε...
 Και να είναι σίγουρος ο κ Μελισσανίδης ότι από δω και στο εξής, φώτα σε γήπεδο που παίζει Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει.
Τα μόνα φώτα που ίσως χρειαστεί να κλείσει είναι τα φώτα ενός κελιού».