Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο πρόεδρος των εμπόρων του Κιάτου "κάνει το παγόνι".. εν όψει της ΔΕΘ!

  Από τη ΓΣΕΒΕΕ έχει προκηρυχθεί για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, κλείσιμο των μαγαζιών των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων.
Η πτώση της αγοραστικής κίνησης που αφήνει άδεια τα ταμεία των εμποροβιοτεχνών,την ίδια ώρα που οι ίδιοι νιώθουν θύματα υπερφορολόγησης, το γεγονός ότι δεν έχουν ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εξαιτίας των οφειλών τους στον ΟΑΕΕ, παράλληλα με τα «ραβασάκια» του ασφαλιστικού τους φορέα και την προοπτική ποινικών διώξεων για όσους έχουν χρέη έστω και 5.000 ευρώ στην εφορία, βγάζει τους εμποροβιοτέχνες στο δρόμο του αγώνα...
Αυτά για την υπόλοιπη Ελλάδα...γιατί στο Κιάτο...
         Άκρα του τάφου σιωπή στο  Κιάτο βασιλεύει...Γιατί ο πρόεδρος των εμπόρων
             "κάνει το παγόνι"... εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης! 
 Σε τοπικό επίπεδο,στο νομό Κορινθίας,ο αγώνας είναι «χαμένος» πριν καν ξεκινήσει, αφού  η τοπική Ομοσπονδία,που πρόεδρός της είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,Βασίλης Παγώνης, δεν πήρε απόφαση συμμετοχής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος ,ως  υπάκουη θυγατέρα της κυβερνητικής  ΕΣΕΕ αποφάσισε να μη συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΒΕΕ  ... εν όψει της ΔΕΘ!
Προς το παρόν μόνο η ένωση εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου καλεί τα μέλη της σε συμπαράταξη με την απόφαση της  ΓΣΕΒΕΕ και συγκέντρωση τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη στον ΟΑΕΕ Κορίνθου. (διαβάστε την ανακοίνωση)

Από την πλευρά της η ΠΑΣΕΒΕ  Κορινθίας,απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης των εμποροβιοτεχνών, χαρακτηρίζοντας την επικείμενη κινητοποίηση «σταθμό» για την αγωνιστική πορεία του κλάδου...