Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Μαγικά μουσικά μονοπάτια. ...Σάββατο 19 Οκτώβρη στο Barrio Nuevo Arte,στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του Κιάτου

Ο Μιχάλης Κακέπης που κατάγεται από την Κρήτη ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική στα 15 του χρόνια.

Το 1990 ξεκινά να εργάζεται στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα, από την οποία ξεκίνησαν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Σαββόπουλος, Φαραντούρη, Παπακωνσταντίνου, Βόσσου κ.α.
Πραγματοποιεί πολλές συναυλίες και ταυτόχρονα εμφανίζεται σε σημαντικούς καλλιτεχνικούς χώρους ανα την Ελλάδα.
Έχει συνεργασθεί  με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Δημήτρης Ψαριανός, η Πόπη Αστεριάδου, ο Γιάννης Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Νίκος Παπάζογλου κ.α., αλλά και ξένα συγκροτήματα.
Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο "Πέρασμα Στο Φως".
Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "Πορτοκαλί Και Θαλασσί", για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές "Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2".
Το 2001 συμμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο "Δούρειος Ίππος.
Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single "Χρυσοθήρας Της Ζωής" ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο "Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου" των Όναρ.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την culture music,σε παραγωγή και στίχους Μάνου Σφυράκη και μουσική του Γιώργου Λουκάκη,το νέο του κομμάτι Μαγικό Μονοπάτι
Το Μαγικό Μονοπάτι σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάνο Σφυράκη και την Disguises the Project και υπόσχεται πολλά ακόμη μαγικά μουσικά μονοπάτια...