Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με πιστοποιητικό από το Δαφνί...οπλοφορούσε ο Μπούκουρας!

Πλούσιες σε υλικό και ευρήματα όποια υπόθεση και αν ανοίξουν οι διωκτικές Αρχές σχετικά με τις μαγκίτσες του Μπούκουρα και των άλλων ανθρωπόσκυλων που συναποτελούσαν την χρυσαλήτικη συμμορία...
Ο  Μπούκουρας οπλοφορούσε "νόμιμα" χάρη στα πιστοποιητικά ψυχικής υγείας που του έχει υπογράψει και παράσχει ο «Δρ ψυχώ» της Χρυσής Αυγής!
Ο ντόκτορ ονομάζεται  Κωστής Παρασχάκης ,είναι ψυχίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ) στο Δαφνί και  ήταν υποψήφιος  της Χρυσής Αυγής  στο Λασίθι τόσο στις δημοτικές εκλογές του 2010, όσο και στις βουλευτικές του 2012.
Ο "κύριος" αριστερά, αγκαλιά με την Ελένη Ζαρούλια και τον Νίκο Μιχαλολιάκο είναι ο  «Δρ ψυχώ» της Χρυσής Αυγής!  Λέγεται Κώστας Παρασχάκης και εκδίδει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας...
Εκτός του  Μπούκουρα ,πιστοποιητικά από τον φιλοχουντικό  «Δρ ψυχώ»  έχουν πάρει οι βουλευτές Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος και Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος,ο υποψήφιος με τη  ΧΑ Φθιώτιδας Απόστολος Γκλέτσος (ξάδερφος του γνωστού ηθοποιού και δημάρχου της Στυλίδας)
και ο δημοτικός σύμβουλος που αντικατέστησε τον  Μιχαλολιάκο στο δήμο Αθηναίων, Ιωάννης Βουλδής.
Πιστοποιητικό ικανής ψυχιατρικής κατάστασης,από τον Κωστή Παρασχάκη ,είχε λάβει επίσης και ο πατέρας κατηγορουμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, που σήμερα έχει προφυλακιστεί.
Η... παρέμβαση του Κ. Παρασχάκη που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι η ιατρική βεβαίωση που έχει δώσει στην «αγανακτισμένη» κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα και υποψήφια  βουλευτή της Χρυσης Αυγης (Ἀ Αθηνών)  Θέμις Σκορδέλη,που κατηγορείτε για  βαριά σωματική βλάβη (μαχαίρωμα) εναντίον Αφγανού πρόσφυγα στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ,στις 18 Σεπτεμβρίου 2011
Η συγκεκριμένη  υποψήφια  βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει πετύχει την αναβολή της εκδίκαση της υπόθεσης (έχει αναβληθεί έξι φορές ) ...λόγω ψυχολογικών-ιατρικών προβλημάτων!

Το θέμα της έκδοσης πιστοποιητικών υγείας για άδειες οπλοφορίας έχει απασχολήσει και την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, που έχει γνωμοδοτήσει ότι «η Ψυχιατρική και οι Ψυχίατροι δεν έχουν τις γνώσεις ούτε τα μέσα για να μπορούν να βεβαιώσουν με ασφάλεια εάν ένα πρόσωπο μπορεί να φέρει πυροβόλο όπλο ή άλλο φονικό όργανο και πολύ περισσότερο να βεβαιώσουν ότι το πρόσωπο αυτό σε κάθε περίπτωση και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις θα αντιδράσει σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου και τις περί δικαίου και ηθικής αντιλήψεις που επικρατούν.
Η αδυναμία ασφαλούς εκτίμησης και πρόβλεψης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε συνθήκες όπου το γενικότερο κλίμα χαρακτηρίζεται από έλλειψη κοινωνικής αλληλεγγύης, συναισθηματική απίσχνανση, χλευασμό των ιδανικών, έκπτωση των αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και πολιτική πενία και καθημερινά και συνεχώς επιδεινούμενα φαινόμενα υπέρμετρης, άλογης και όχι σπάνια ανθρωποκτόνου βίας».