Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Όταν ο δήμαρχος Σικυωνίων προμοτάρει τον εργασιακό μεσαίωνα ...Εμείς του λέμε Bravo Spiros!!

 Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη,στο Κιάτο, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Αναπτυξιακή Σύμπραξη Σικυωνίων" παρουσίασε,στο αμφιθέατρο του δημαρχείου, το «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ»  
Ο Δήμαρχος Σικυωνίων ,Σπύρος Σταματόπουλος,ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Σικυωνίων, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πολύ σημαντικές !
                                                         Bravo Spiros!!
Στόχος - παραγόμενο αποτέλεσμα της προτεινόμενης παρέμβασης για την επιχειρηματικότητα...είναι η εργασιακή ένταξη των ανέργων με την προώθησή τους στην απασχολησιμότητα...
Τι είναι η απασχολησιμότητα;
Οι Hillage και Pollard (1998) ορίζουν την απασχολησιμότητα ως την ικανότητα του ατόμου να αποκτά μια απασχόληση, να διατηρεί την απασχόληση αυτή και να είναι σε θέση να αποκτήσει νέα εφόσον κάτι τέτοιο απαιτηθεί.
Εναλλακτικά, η απασχολησιμότητα θα μπορούσε να οριστεί ως οι σχετικές ευκαιρίες εύρεσης και διατήρησης διαφορετικών ειδών απασχόλησης.
   Bravo Spiros!!
Ο Βασίλης  Παγώνης έμπορας - εργοδότης - είναι...Ενδεχομένως κάποιοι του εργοδοτικού σιναφιού να πουν:καλό μας κάνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου όταν  αντιλαμβάνεται τον εργασιακό  μεσαίωνα ως ευκαιρία!
Ο απερχόμενος δήμαρχος  Σικυωνίων ...για ποιο σινάφι κόπτεται όταν μπαίνει μπροστάρης και προμοτάρει εκκολαπτήρια  ανακυκλώσιμων  ημιαπασχολούμενων "ομήρων"  - ορισμένου χρόνου - για όλες τις δουλείες;
Όταν,ο δήμαρχος,ανερυθρίαστα θριαμβολογεί για το ενδεχόμενο να βρουν οι νέοι σχετικές "ευκαιρίες" εύρεσης και διατήρησης διαφορετικών ειδών απασχόλησης.. ποιες άραγε "φιλολαϊκές" πολιτικές υλοποιεί;