Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Στο Κιάτο γίνεται "Της επί Σ.Ε.Μ εκδιδομένης "Αλληλέγγυας Οικονομίας" το σιδηρούν κιγκλίδωμα" !

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση μου έδωσε ένα mail που εστάλη από την ομάδα "ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ" στα τοπικά ιστολογια ενημέρωσης,όπου μας ενημερώνει πως από σήμερα η σελίδα της ομάδας είναι  online και βρίσκεται στην διεύθυνση:http://www.allilegguikiato.hol.es/

Σερφαροντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο νέο site το ακολούθησα (όπως  υποδεικνύει) και στο facebook  ,όπου κάποιος κύριος γράφει;" Λέω να πάω να κουρευτώ με ΣΕΜ.Καλό έ!!!!Εσείς τι περιμένετε για να γίνετε μέλη των ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ? (www.kiato.tk)"
Κι εγώ πρέπει να κουρευτω σκέφτηκα και χωρίς δεύτερη σκέψη κάνω κλικ στο www.kiato.tk να δω τι είναι αυτό το ΣΕΜ και ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν την επί Σ.Ε.Μ εκδιδομένη "Αλληλέγγυα Οικονομία" ως πολιτική και κοινωνική υποχρέωση!
 Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω πως πρόκειται για την ίδια παλιά ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ιστορία που είχε ξεκινήσει ως  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  (δείτε εδώ) από το "ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ" 
Τότε θυμήθηκα το περσινό πρωταπριλιάτικο του kavos news: Με «Α.ΝΟ.ΣΙ.» θα σηκώσει την πεσμένη οικονομία το « ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ» στο Κιάτο! 
Βεβαίως το πρωταπριλιάτικο το είχα γράψει με χιουμοριστική διάθεση,γιατί δεν ήξερα ότι θα επακολουθήσει η εκδήλωση:Εδώ αφέντηδες ξεχνάτε ό,τι έχετε λυπητερό...που έγινε την Παρασκευή 7 Ιούνη 2013,αλλά και το Εδώ αφέντηδες "μασάτε" ο,τι ακούσετε...που έλαβε χώρα το Σάββατο 15 Φλεβάρη στο δημαρχείο του Κιάτου. 
Συμπερασματικά αυτό που έχω να πω είναι ότι οπως σε όλες τις τοπικές κοινωνίες,έτσι και στο Κιάτο,οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.. σε αυτούς που καταλαβαίνουν ότι βλέπουν και σε αυτούς που βλέπουν ότι καταλαβαίνουν...
Εγώ βλέποντας αυτά καταλαβαίνω ότι κάποιοι επιδέξιοι '"πλαταιείς"  λόγω τις ενασχολήσεις τους στο «Ελλάδα Παντού» έχουν βαθιά γνώση και του  MLM (δείτε εδώ) παρότι  η ένωση καταναλωτών Κρήτης ΕΔΩ  έχει άλλη άποψη.
Καταλαβαίνω επίσης γιατί ο δημιουργός της ομάδας ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ - ΚΙΑΤΟ  προτείνει στον καθένα που βλέπει εφιάλτες από τα υπερκέρδη των Αμερικανικών και Γερμανικών εταιριών,να εμπιστευτεί το τσέχικο «όνειρο» της ESSENS !

Καταλαβαίνω επίσης γιατί όταν κάποιοι,ευτυχώς ελάχιστοι, αεροκοπανάνε ΣΥΡΙΖΑ....αυτός μπορεί να παρεισφρήσει ανάμεσά τους και να τους προτείνει να επενδύσουν στην "ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ" ,ώστε να επιβεβαιώσουν  ότι και στο Κιάτο γίνεται το "Της επί Σ.Ε.Μ εκδιδομένης "Αλληλέγγυας Οικονομίας"  το σιδηρούν κιγκλίδωμα"!
 Αν έχετε αντίρρηση καμαρώστε ΕΔΏ σε ποια «φορολογικά λιμάνια» αράζει το «υπεράκτιο» χρήμα  της ελληνικής επιχείρησης,αφού  "αρμέξει" πρώτα τους κατά τόπο "χάνους" που αλληλέγγυα πέφτουν στις "παγίδες της "κοινωνικής" 
οικονομίας
Διαβάστε επίσης:Οι off shore είναι εδώ...Παιδί της παγκοσμιοποίησης, καρπός του ανταγωνισμού και ανάγκη της οικονομικής ανάπτυξης