Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστη,σε περιοχή της Κορίνθου.

                      ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ      
Η Τ.Ε Κορινθίας του ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστη εργαζόμενο από το Πακιστάν στην περιοχή της Ξυλοκέριζας, το μεσημέρι του Σάββατου 22 Μαρτίου. 
Τα φασιστοειδή, αφού πρώτα τον καταδίωξαν με το αυτοκίνητο, τον έπιασαν και τον απείλησαν, ενώ στην προσπάθειά του να γλιτώσει τραυματίστηκε. 
Τέτοιοι είναι οι φασίστες και αυτά είναι τα «ανώτερα» ιδανικά τους, άνανδρες επιθέσεις 
και τρομοκρατία. 
Παλικαράδες στους φτωχούς μεροκαματιάρηδες, υπάκουα μαντρόσκυλα στις εντολές των μεγαλοεργοδοτών. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν στον καπιταλισμό οι ρατσιστές – εθνικιστές. Στοχοποιούν τους μετανάστες ως υπαίτιους της φτώχειας, της ανεργίας, ενώ δεν λένε κουβέντα για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεργολάβους, που πετάνε εκατοντάδες εργαζόμενους στο δρόμο, κλείνοντας επιχειρήσεις γιατί δεν τους βγάζουν το κέρδος που επιθυμούν. 
Mε τη δράση τους υποστηρίζουν αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για τα βάσανα των Ελλήνων εργαζομένων και των μεταναστών. 
Ας βγάλουν συμπεράσματα τα λαϊκά στρώματα της περιοχής και ειδικά όσοι τίμιοι άνθρωποι της δουλειάς, το προηγούμενο διάστημα ενίσχυσαν εθνικιστικά - φασιστικά μορφώματα και κόμματα. 
Η νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ. Πως η ρατσιστική, ναζιστική προπαγάνδα και δράση, δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με νόμους και τυπικές απαγορεύσεις μέσα στον καπιταλισμό και το αστικό πολιτικό σύστημα. 
Η διέξοδος βρίσκεται στη Λαϊκή Συμμαχία, στον κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών εργατών, ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα, γλώσσα και θρησκεία, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τους πολιτικούς εκφραστές τους. 
Στην πάλη για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία, για ένα σύστημα χωρίς εκμετάλλευση 
ανθρώπου από άνθρωπο, που θα εξαλείψει και το έδαφος για την ανάπτυξη κάθε είδους ρατσιστικών και εθνικιστικών αντιλήψεων και πρακτικών.
Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της Κορινθίας σε επαγρύπνηση. 
Να μη δείξουν ανοχή στο φασισμό και το ρατσισμό. 
Αποκάλυψη και απομόνωσή τους παντού, σε κάθε σωματείο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό. Λαϊκή αλληλεγγύη στα θύματα ρατσιστικής βίας. 
Γι' αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού και εν όψει των επερχόμενων εκλογών,για να σταλεί μήνυμα επίθεσης και ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης.