Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Όταν ο Κώστας Σπανός επιβεβαιώνει τη μικρή ιστορία ενός κατά φαντασίαν "Μεγάλου αρχηγού"...

Όταν ο Κώστας Σπανός επιβεβαιώνει τη μικρή ιστορία ενός κατά φαντασίαν "Μεγάλου αρχηγού" ,τότε...ως "αρχηγός" της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σικυωνίων  δεν είχε παρά να "τσιμπήσει" στην πολιτική μπλόφα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!
Ο καυγάς - θεατρικό μονόπρακτο για ένα ρόλο - ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συμπεριέλαβε - πρότεινε τον δημότη Χάρη Λάμπρου στην πρόταση της πλειοψηφίας,για το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ.
Έλα όμως που ο Κώστας ο Σπανός είναι ακόμα "κολλημένος" στις εκλογές...και θεωρεί ότι όσοι καθ' οιονδήποτε τρόπο στήριξαν ή επέλεξαν το δικό του εκλογικό σχήμα,εξακολουθούν ως υπόχρεοι να υφίστανται και την πολιτική του κηδεμονία!
Με τούτα, μ' εκείνα και με τ' άλλα… ο Κώστας Σπανός εξεμάνει  και με πεζοδρομιακές εκφράσεις όπως "πρόεδρε είσαι πολιτικός αλήτης",θα σε κάνω ρόμπα", "μου διαλύεις την οικογένεια..." και άλλα τέτοια...γαλλικά «στόλισε» τον  πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,Τάσο Λεοναρδο ,στο  χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων !
 Στη συνέχεια και αφού η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά προσπάθησε  με το καυσαέριο του εγωισμού του να θολώσει όσους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας ακόμα τον ακολουθούν,ζητώντας τους να αποχωρήσουν από την αίθουσα...
Αντιλαμβανόμενος όμως ότι οι μισοί τουλάχιστον δημοτικοί σύμβουλοι (της μείζονος μειοψηφίας) κρατούσαν αποστάσεις από τις ανώριμες  συνήθειες του κατά φαντασίαν "Μεγάλου αρχηγού" ...
      Το πήρε αλλιώς και παρέμεινε στην αίθουσα...παλιμπαιδίζοντας στον ενικό !

Προσεγγίζοντας με κατανόηση την πλοκή της ακατανόητης συμπεριφοράς του κατά φαντασίαν "Μεγάλου αρχηγού" της μείζονος μειοψηφίας,το πολιτικό συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι:
  •  Ο συμπαθής Κώστας διέπεται από μία αθεράπευτη πολιτική ανεπάρκεια,που  τον καθιστά ανήμπορο να υπερασπιστεί πολιτικά την παράταξή του...
  • Στην πρώτη μικρο-πολιτική μπλόφα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  «έχασε τ'αβγά και τα καλάθια» !!
Να αναγνωρίσουμε βέβαια ότι στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο ο έμπειρος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,Τάσος Λεονάρδος,  απέδειξε ότι εκτός από καλός ταβλαδόρος και το πολιτικό πόκερ για γερά νεύρα...το παίζει στα δάχτυλα !!