Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Το Σάββατο 22 Νοέμβρη «ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ» της Ιφιγένειας Μούχτση στο αμφιθέατρο του δήμου Σικυωνίων

Το Σάββατο 22 Νοέμβρη ,στις 9 το βράδυ,στην αίθουσα θεάτρου δημαρχείου Κιάτου παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση  «Οι φευγάτοι», της Ιφιγένειας Μούχτση. Η παράσταση «Οι φευγάτοι» βραβεύθηκε με το δεύτερο βραβείο στο Φεστιβάλ Κωμωδίας που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Eliart τον Μάιο του 2014. Πρόκειται για μια γλυκόπικρη μουσικοθεατρική κωμωδία για την κυρίαρχη τάση στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων, τη φυγή...
Πόσο εύκολο είναι να φύγεις από μία πόλη που είναι αποφασισμένη να σε κρατήσει; Πώς μπορείς να ζήσεις μέσα στην κρίση χωρίς να κλέψεις τα κλεμμένα; Πόσο διαφέρει μια κυρία των βορείων προαστίων από έναν αναρχικό; Μπορεί η "Casablanca" να ενώσει και όχι να χωρίσει τους ανθρώπους;
Ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της πόλης, που διαδραματίζονται σε μπαρ, δρόμους, θέατρα, λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων.
Ιστορίες για τις σχέσεις των ανθρώπων, τα όνειρα και τις ανάγκες τους, αλλά και τις δυσκολίες που κάνουν τη φυγή να φαντάζει ελπίδα.
Ιστορίες ιδωμένες άλλοτε αστεία και άλλοτε με συγκίνηση, αλλά από επιλογή με αισιοδοξία και τρυφερότητα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενα – σκηνοθεσία : Ιφιγένεια Μούχτση
Ερμηνεύουν : Στ. Αποστολίνα, Ιφ. Μούχτση, Ευτ. Λιβανίου.

* Η Ιφιγένεια Μούχτση σπούδασε στην Δραματική Σχολή "ΘΕΜΕΛΙΟ" του Ν. Βασταρδή, στην Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης "Λ. Σταυράκου" (Τμήμα Σκηνοθεσίας) και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης).