Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Χρήστος Ζαχαριάς ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως γενικός γραμματέας στο Δήμο Σικυωνίων

Όπως είχε ήδη προαναγγελθεί ο Χρήστος Ζαχαριάς ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ως γενικός γραμματέας στο Δήμο Σικυωνίων,την Δευτέρα 15 Δεκέμβρη.
Σύμφωνα με τα ισχύοντα, ο Χρήστος Ζαχαριάς θα ευθύνεται έναντι των πολιτικών οργάνων του δήμου και ιδιαίτερα έναντι του δημάρχου για την κανονική λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, προγραμματίζοντας, οργανώνοντας , συντονίζοντας και ελέγχοντας τις επιμέρους δραστηριότητες των υπηρεσιών, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που του έχουν χορηγηθεί, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται με αποδοτικό τρόπο η αποτελεσματικότητα της δράσης με βάση τα προγράμματα που αποφασίζει η δημοτική αρχή.
Τα στοιχεία που κυρίως χαρακτηρίζουν τον κύριο Ζαχαριά είναι η πολιτική ηθική και το πλουραλιστικό πνεύμα των αυτοδιοικητικών παλαιάς κοπής. Η μακρά αυτοδιοικητική διαδρομή του δίνει την δυνατότητα να μην σταθεί στο γράμμα και μόνο του νόμου ,θεωρώντας τον εαυτό του ένα ακόμα μέλος του υπηρεσιακού μηχανισμού του Δήμου Σικυωνίων. Εξάλλου ο ρόλος του γενικού γραμματέα είναι καθαρά πολιτικός και όχι τεχνοκρατικός... ο δήμος έχει τέτοιο προσωπικό.
Σαφέστατα ο κύριος Ζαχαριάς με την εμπειρία και τις γνώσεις του μπορεί να συμβάλλει στη λήψη ορθών αποφάσεων με πολιτικό σκεπτικό και κριτήριο...
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο...