Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Α, καλά…ξαναζούμε ΣΥΡΙΖΑ την εποχή του «κατόπιν ενεργειών μου»!

Με Δελτίο Τύπου που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Κορινθίας και δημοσιεύεται στα τοπικά ΜΜΕ ο σύλλογος των νεφροπαθών και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου (;), ευχαριστούν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Αρκαδίας Κώστα Ζαχαριά και την βουλευτή Ν. Κορινθίας Μαρία Θελερίτη, για τις προσωπικές τους ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί η πρόσληψη επικουρικού γιατρού στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
Τον Αρκά γιατρό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ,Κώστα Ζαχαριά ,προφανώς τον ευχαριστούν για την προώθηση στον Υπουργό Υγείας (της προηγούμενης κυβέρνησης) του αιτήματος του Συλλόγου Νεφροπαθών Κορινθίας και του Διοικητή του Γ. Ν. Κορίνθου, σχετικά με την επιτακτική ανάγκη κάλυψης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με νεφρολόγο ιατρό.
Την νεοεκλεγείσα βουλεύτρια Μαρία Θελερίτη για ποιες ενέργειές της την ευχαριστούν;
Για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης,όπως και για τις άλλες θέσεις «Επικουρικών Γιατρών» ,που  προσλαμβάνονται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου - όχι μεγαλύτερου των δώδεκα (12) μηνών - και πληρώνονται από τα νοσοκομεία της χώρας και όχι από τον προϋπολογισμό, αφού έτσι αποφάσισαν τα μνημόνια που τώρα αποδέχονται οι "ευεργέτες" του ΣΥΡΙΖΑ...φρόντισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός,που εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος και αναρτήθηκε στη Διαύγεια,στις 5 του Μάρτη.